Що в Одесі говорять про звільнення Палиці

Що в Одесі говорять про звільнення Палиці
Завтра до Одеси приїде Президент України Петро Порошенко.

Про це пише Odessa.net

«Візит відбудеться 10 квітня. У цей день Президент має намір вшанувати пам'ять визволителів Одеси. На ранок заплановано покладання квітів до пам'ятника Невідомому матросу, а ввечері відбудеться зустріч з ветеранами, учасниками бойових дій на Сході та волонтерами в театрі Опери та балету. Також Петро Порошенко планує відвідати флагман ВМСУ «Гетьман Сагайдачний», - зазначив прес-аташе Президента.

Компанію Президентові складе міністр МВС України Арсен Аваков і його заступник Ека Згуладзе.

«В Одесі у присутності Президента України представимо новий концепт безпеки міста, де найважливіший компонент - робота нової патрульної поліції», - повідомив міністр.

Варто відзначити, що візит перших осіб виявився несподіваним не тільки для одеситів, але й для співробітників Одеської ОДА.

«Про візит ми дізналися увечері 7 березня. При цьому без будь-яких подробиць», - зізнався прес-секретар ОДА Микола Покровський.

В одеському політикумі активно обговорюють приховані мотиви приїзду Порошенка. Одне з найпоширеніших припущень - можлива зміна губернатора. Нагадаємо, після відставки рульового Дніпропетровщини Ігоря Коломойського його одеський друг і партнер Ігор Палиця перебував у відпустці (з 27 березня до 6 квітня). Однак політологи вбачають й інші підстави для візиту.

«Можливо, Президент хоче особисто оцінити ситуацію в регіоні напередодні 2 травня і подивитися, як з нею справляється губернатор, ну або знайти Палиці заміну, поспілкуватися з кандидатами», - припускає політолог Микола Шутов.

Його колега Геннадій Чижов вважає, що змінювати губернатора поки рано.

«Раціональніше це робити після Дня Перемоги. Палиця вже рік в Одеській області і добре знайомий з її особливостями, хоча не можна говорити про те, що в його каденцію Одеса розвивалася економічно», - розповів експерт і додав, що на губернаторське крісло можуть претендувати екс-мер Едуард Гурвіц і народний депутат Сергій Фаермарк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а поки палиця свого водія корольчука поставив керівником шацького району!
Відповісти
Палиця очільник Одеської області. Так, чи ні? Якщо так, тоді нерозумію зв"язок між волинським виданням і Одеською областю. Можливо у нас на Волині проблеми закінчились?
Відповісти
від світязя до моря доярі працюють, тільки надої з податками в кантонах зливають.
Відповісти
Вони носяться з Палицею як з писаною торбою бо Ігарьок реальне бабло платить за правильну інфу.
Відповісти
що буде з тією палицею...
Відповісти
«Про візит ми дізналися увечері 7 березня. При цьому без будь-яких подробиць», - зізнався прес-секретар ОДА Микола Покровський. Дату хтось попутав, журналіст, чи прес-секретар.
Відповісти