Волиняни прибирали міжнародну трасу

Волиняни прибирали міжнародну трасу
Волиняни долучилися до Всеукраїнської акції "За чисте довкілля", привівши до ладу придорожні смуги частини міжнародної траси М-19 на проміжку від села Колодяжне до села Свидники.

Прибирання відбулося у середу, 8 квітня, - повідомляє прес-служба Ковельської райдержадміністрації.

На звернення керівництва філії «Ковельська ДЕД» ДП «Волинський облавтодор» до виконавчої влади району з проханням допомоги в організації проведення очистки придорожніх смуг від сміття понад 40 працівників районної державної адміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, селищної, сільських, селищних рад, установ, організацій району та безробітні, які перебувають на обліку у Ковельському міськрайонному центрі зайнятості, долучилися до акції.

Мета акції - підвищення рівня екологічної культури населення.

Під час проведення аналізу походження сміття - найбільше пластикових пляшок та обгорток, а подекуди навіть цілі гори непотребу. До того ж, не вся його кількість створена учасниками дорожнього руху, тобто більшість сміття залишають жителі прилеглих (переважно міських) населених пунктів.

Дорожні служби значні фінансові ресурси змушені витрачати не на покращення стану доріг, а на прибирання сміття, залишене жителями краю та учасниками дорожнього руху.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.