ПУМБ отримав підтвердження найвищої надійності депозитів від незалежного агентства «Кредит-Рейтинг»

ПУМБ отримав підтвердження найвищої надійності депозитів від незалежного  агентства «Кредит-Рейтинг»
Незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило найвищу надійність банківських вкладів в ПУМБ – на рівні «5» («найвища надійність»).

Цей позитивний результат банк отримав в ході перевірки та перегляду рейтингів надійності депозитів, які раніше були присвоєні українським банкам. Рейтинг надійності депозитів на рівні «найвища надійність» означає, що цей банк є надійним, мінімально чутливим до впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних факторів.

«Кредит-Рейтинг» постійно відслідковує показники діяльності банків і оновлює свою оцінку – або підтверджує рейтинг, або коригує його за необхідністю. Рейтинг визначаться за спеціально розробленою шкалою та описує рівень відносної надійності депозиту в банку порівняно із вкладами в інших українських банках.

Така робота агентства – доступний спосіб для кожного отримати незалежну характеристику банку. Обираючи фінустанову, варто перевірити оцінку вкладів в цьому банку протягом, як мінімум, одного року.

У надійного банку найвища оцінка депозиту тримається спокійно та без змін із місяця в місяць. Це означає, що агентство постійно відстежує роботу банку і не має до нього претензій.

«Щоб скласти свою думку про банк, можна відстежувати всі фінансові показники самостійно. Без відповідної освіти зробити це складно. Є більш доступні засоби підтвердити надійність банку для розміщення депозиту. Один з них – звернути увагу на оцінки рейтингового агентства. Також обов'язково придивіться, як банк виконує свої зобов'язання протягом непростих 2014-2015 рр., – пояснює Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ. – Надійний банк проводить усі операції, забезпечує повний доступ клієнтів до їхніх коштів і в повному обсязі виконує всі свої зобов'язання».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: банк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПУМБ отримав підтвердження найвищої надійності депозитів від незалежного агентства «Кредит-Рейтинг»
10 квітень, 2015, 09:00