«Ми нічого не прошляпили», – заступник Романюка про обвалений будинок

«Ми нічого не прошляпили», – заступник Романюка про обвалений будинок
Заступник луцького міського голови Лариса Соколовська запевнила, що жителі обваленого будинку на Рівненській, 109, не зверталися до міської ради з інформацією про аварійність будинку.

Про це йшлося в ефірі телеканалу «Нова Волинь» 14 червня.

«Жителі не зверталися щодо аварійності, так що ми нічого не прошляпили», – сказала Соколовська.

«У Луцьку переважно забудови 70-80-их років, на їхній ремонт треба великі кошти з держбюджету. У 2009 році була виділена певна сума коштів на ремонт ліфтів, минулого року 2 млн, цього 1 млн. За рахунок утримання будинку ремонтуються ліфти, бо зараз коштів немає», – повідомила Соколовська.

Окрім того, під час ефіру до Соколовської звернулася мешканка будинку, де на першому поверсі розташований ресторан «Княжий двір». Мешканці цього будинку також вважають, що при будівництві ресторану пошкодили несучу стіну, тож є ризик обвалу.

«Я б не дозволяла перепланувань. Житло є житло», – відповіла Соколовська.

Нагадаємо, відразу ж у день обвалу прокуратура міста Луцька порушила кримінальну справу за фактом службової недбалості працівників Луцького ЖКП №7 та Луцької міськради. «Зі слів мешканців, ще в травні цього року на місці обвалу на рівні першого поверху відбулася часткова руйнація несучої стіни. Однак службові особи Луцького ЖКП №7 та Луцької міськради, неналежно виконуючи свої обов’язки, вчасно не вжили заходів щодо обстеження будинку, встановлення причин руйнації та проведення ремонту», – повідомили тоді в прокуратурі.

До слова, участь Лариси Соколовської у програмі, присвяченій проблемі обваленого будинку, була анонсована на цей же день телеканалом «Аверс». У тій програмі брали участь власник приміщення магазину на першому поверсі, жителі будинку, експерти.

Проте Соколовська там не з'явилася, взявши участь лише в ефірі на телеканалі «Нова Волинь» (який відбувся менш як на дві години пізніше), в якому вона брала участь сама.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Два загублених людських життя - і "ми нічого не прошляпили".
Влада давно прошляпила будь-яку гідність, совість та порядність. А пані Соколовська взагалі асоціюється з непереможним та вічним совком.
Відповісти
Останні новини
«Ми нічого не прошляпили», – заступник Романюка про обвалений будинок
15 червень, 2012, 09:50