У ніч на Великдень вулицями Луцька курсуватиме громадський транспорт

У ніч на Великдень вулицями Луцька курсуватиме громадський транспорт
Міський голова Микола Романюк підписав розпорядження щодо організації роботи міського пасажирського транспорту на великодні свята.

Маршрути, за якими курсуватимуть автобуси та тролейбуси, охоплять майже усі мікрорайони міста, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Міський голова доручив керівнику Луцького підприємства електротранспорту Ігорю Домбіку організувати рух тролейбусів в ніч з 11 на 12 квітня (з 24:00 до 06:00 години).

Так, на маршруті №1 «Бенделіані – Драмтеатр» курсуватиме два тролейбуси; на маршруті №3 «Лісництво — Драмтеатр» працюватиме одна одиниця транспорту; на маршруті №4 «АС-2 – Залізничний вокзал» - 1 од.; на маршруті № 5 «Дубнівська — Гордіюк (відділення ДАІ)» - 1 од.; на маршруті №8 «ЦУМ – Гордіюк (відділення ДАІ)» – 1 од.; на маршруті № 9 «ЦУМ – Гордіюк (відділення ДАІ)» – 1 од., по два тролейбуси курсуватимуть на маршрутах №15 «ЦУМ – пр. Молоді – ЦУМ» та №15а «ЦУМ – пр.Молоді – ЦУМ».

Крім того, на провідну неділю (19 квітня) буде забезпечено роботу восьми тролейбусів за маршрутом №7 «Залізничний вокзал – с. Гаразджа» та десяти автобусів за маршрутом «Конякіна - Гаразджа (кладовище)», який проходитиме в прямому та зворотному напрямках вулицями та проспектами: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська (місця міжзмінного відстою на вул. Конякіна та в с.Гаразджа біля кладовища).

Приватному акціонерному товариству «Луцьке АТП-10701» рекомендовано залучити для перевезень додаткові транспортні засоби (до 20-ти одиниць) за автобусним маршрутом №3 «Гаразджа (кладовище) – Госпіталь», відповідно до умов договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом з 10 квітня до 12 квітня і з 17 до 19 квітня та забезпечити рух одного автобуса за маршрутом №9 «Теремнівська – с.Рованці (церква)» в ніч з 11 на 12 квітня (з 24:00 до 06:00 години).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Супер. Молодці. Але варто було би можливо з 23.00 оскільки на службу хотілося би також доїхати.
Відповісти