Напередодні Великодня луцька «Волинь» зіграє матч із «Металургом»

Напередодні Великодня луцька «Волинь»  зіграє матч із «Металургом»
У п'ятницю о 19:00 годині розпочнеться футбольний поєдинок «Волині» з «Металургом» на «Славутич Арені» у Запоріжжі.

Луцька "Волинь" уранці четверга прибула до Запоріжжя та увечері провела передматчеве тренування, - повідомляє прес-служба волинського клубу.

У активі суперника лучан - дві перемоги, які дозволили відірватися від дна таблиці. Відзначимо, що чотири поєдинки весни «Металург» не припускався істотних провалів. Якщо у вересні до Луцька команду привозив ще Олег Таран, нині «козаків» тренує Анатолій Чанцев, який також не новачок на тренерській лаві запоріжців.

У вищій та Прем`єр-лігах запорізький «Металург та «Волинь» зіграли 23 матчі. «Волинь» виграла 10 матчів, «Металург» - 8 матчів, 5 разів фіксувалася нічия. Різниця забитих-пропущених голів – 21:20 на користь «Волині». Останні два поєдинки «Волинь» у «Металурга» виграла вдома – 2:0 та 3:0. Свій виїзний матч у Запоріжжі 27 липня 2013 року «Волинь» програла 0:3.

Ворота «металургів» захищатиме колишній кіпер «хрестоносців» Максим Старцев, у захисті грає Олексій Курілов, який 5 років тому недовгий час захищав кольори «Волині».

У складі лучан є також два гравці «основи», які мають досвід виступів за «Металург». Це Темур Парцванія, який восени 2012 року орендувався запоріжцями у київського «Динамо» та Володимир Польовий – вихованець «Металурга», який провів за команду 8 сезонів. Також Віталій Кварцяний восени 2012 року певний час тренував МЗ.

У чемпіонаті і запоріжці, і лучани останні два матчі провели із перемінним успіхом. Перед березневою паузою «Металург» мінімально програв у гостях «Дніпру» 1:0, а у 18-у турі так само мінімально 2:1 виграв у «Карпат» вдома. «Волинь» 13 березня виграла 2:0 у Львові, а у неділю, 5 квітня, програла вдома «Зорі» 1:2.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Напередодні Великодня луцька «Волинь» зіграє матч із «Металургом»
10 квітень, 2015, 17:19