Донецьк подякував волинянам за допомогу

Донецьк подякував волинянам за допомогу
Донецьк подякував жителям Волині за чуйність та розуміння, позаяк волиняни допомагають жителям Сходу продовольством, добрим словом та підтримують переселенців.

Лист зі словами подяки з підписом голови Донецької облдержадміністрації Олександра Кіхтенка надійшов до Волинської облдержадміністрації, - повідомляє прес-служба ОДА.

«Ще з початку проведення активних бойових дій на території Донецької області сільськогосподарські підприємства, фермерські та особисті селянські господарства Волинської області активно підтримують наших громадян, які, нажаль, опинилися у зоні АТО. Ваша підтримка цієї доброчинної акції свідчить про те, що Ви чудово розумієтесь на сучасних негараздах і не бажаєте залишатися осторонь проблем своїх ближніх», - йдеться у листі.

Окрім того, донеччани відзначили важливість акцій, ініційованих волинянами, під час яких допомогу отримували вимушені переселенці, які нині тимчасово перебувають у Святогірську та Вугледарі, що на території Донецької області.

«Ми дякуємо Вам за чуйність, небайдужість та готовність будь-якої хвилини прийти на допомогу своїм колегам. Високо цінуємо Ваш внесок – він реально і суттєво підтримав багатьох людей», – зазначили у листі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.