Ковельський центр допомоги бійцям покинули чотири волонтери

Ковельський центр допомоги бійцям покинули чотири волонтери
Із Ковелського центру допомоги 51 ОМБР пішли Катерина Кухаренко, Ірина Панасюк, Анна Півень та Анна Ткаченко.

Про це повідомила волонтерка Катерина Кухаренко, - пише Kowel.com.ua.

За словами активістки, всі жінки працювали у волонтерській організації з вересня 2014 року, тобто з перших днів заснування Ковельського центру допомоги 51-й ОМБР, «пліч-о-пліч, виключно заради максимально ефективної допомоги військовим та їх сім’ям».

«Наразі є впевненість, що ми можемо приносити більше користі поза стінами центру. Ніхто з нас в жодному випадку не припиняє своєї діяльності та не змінює свою мету – зробити все можливе для допомоги Героям, які захищають, або захищали нас, а також для їхніх сімей», – зазначила Катерина Кухаренко та побажала центру успіху в подальшій роботі.

Волонтерка не назвала причини такого рішення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: волонтери
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це просто політика......... У Володимирі від Зінкевича з Панасюком давно вже частина повтікала. Бо до грошей мають діло тільки вони...на всіх не вистачає
Відповісти
Місцеві вибори ідуть)). волонтерів партії перетягують.. Так скрізь. Зараз багато піде на брендах волонтерства у владу. І з цих дівчат Аня Півень вже в Ковельській САМОПОМІЧІ (до речі непоганий вибір) Катерина Кухаренко вже з Ігорем Верчуком (голова райради з УНП) на всіх заходах і фото)). Так що все прогнозовано)
Відповісти
Что за бред про Аню Ткаченко? Она еще сразу после выборов в вр уехала жить вместе с семьей за границу. Ее нет в ковеле уже почти полгода. Какой центр?)
Відповісти
да выборы идут и как грибы появляются благодетели и деятели.В Ковельскую Самопомич уже попали деятели - хозяин ночного клуба где спаивают молодежь и продают наркотики.А также руководитель реабилитационного центра-о беспределе в котором уже писали в прессе а вскоре будут заниматься компетентные органы.Вопрос-а нужна ли такая политсила-где люди уже погрязли в корупции и преступлениях?
Відповісти
Ой, а хто ж це такий по-центру? Та це ж гер Пініс, одноплемінники якого наразі керують ненькою, але який ну ніяк не хоче на фронт.
Відповісти
Останні новини
Ковельський центр допомоги бійцям покинули чотири волонтери
11 квітень, 2015, 14:55