Дорогу від Луцька до Львова відремонтують

Дорогу від Луцька до Львова відремонтують
Автомобільний шлях із Луцька до Львова перебуває в жахливому стані і неодноразово викликав обурення громадськості. Як повідомили «Волинь.infо» в Службі автомобільних доріг у Львівській області, ремонт дороги розпочнуть із 16 квітня.

«Першочергово Службою заплановано розпочати ремонт автомобільної дороги Н-17 Львів–Радехів–Луцьк в межах населених пунктів село Сілець–село Бабичі. Наступна ділянка – міто Радехів–село Стоянів», – йдеться у відповіді на запит «Волинь.info».

Ремонті роботи передбачатимуть укріплення основи дороги, влаштування вирівнюючого шару та верхнього шару покриття. На ремонт дороги Львів–Луцьк уряд виділив 33 мільйони гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЗНОВУ ГРОШІ НА ВІТЕР!!! який ремонт може бути за 33 мільйони більше 10 км? Якщо 1 кв.м. ремонту обходиться не менше 500 грн. При ширині 9 м і довжині 10 км (площа 90000 кв.м) необхідно за самими скромними розрахунками 45 мільйонів
Відповісти
часом не дорожник з Гаразджі протестантського віросповідання?:-)
Відповісти
Просто штундяра
Відповісти
Як сусід штундів, не дорожників з Гараджі, скажу так. Закрийте свої хавала, бо штунди нормальні люди. Допомагають усім сусідам, діти їхні ввічливі, завжди уважні, на відміну від іншосусідських. Щонеділі замість базару чи наших пивних ганделиків їздять до церкви. Одним словом я радий та щасливий, що на нашій вулиці живуть штунди, а точніш справжні християни, а не такі православні як я. На нашій вулиці благоустрій та порядок, дякую всім штундам у Прилуцькому.
Відповісти
дорогу ремонтувати?
Відповісти
33 млн. для тієї дороги це капля в морі. Курам насміх, сумніваюся що це покращить ситуацію. Був би дуже вдячним ВП, якби вони зробили репортаж з фото в "кінці ремонту", тому що навряд чи ризикну проїхатися нею найближчим часом.
Відповісти
Да дорога просто поражает. Я год назад там ехал с идиотом одним. Всю дорогу мы ехали 20-30 км ч .а он пречитал как он секономил 60 км. Я там врядли буду ездить через Дубно надежнее и проще . привык уже .
Відповісти
Дороги Луцьк-Львів давно вже не існує. ЇЇ треба будувати з нуля.
Відповісти
Це вже говорять 3 роки)))
Відповісти
Маю на увазі бабло йде)) дорогу поприсипають щебнем і все......
Відповісти
Друзі! Ну не все так погано! Слава Богу, що виділили хоч щось! А то лишні км мотати вже всім набрибло!
Відповісти