Громада Каменя-Каширського освятила паску на місці, де раніше стояла церква. ФОТО

Громада Каменя-Каширського освятила паску на місці,  де раніше стояла церква. ФОТО
Особливою, сповненою протилежних відчуттів була цьогорічна Пасха для парафіян Свято-Іллінського храму, які декілька днів тому втратили у вогні свій древній храм.

З одного боку сум і жаль за древньою святинею наповнювали душі і серця, але всепереможна радість Воскресіння Христового давала наснагу не впадати у відчай і всім своїм єством славити Воскреслого Христа-Життєдавця - пишуть на сайті камінь-каширського благочиння..

Рівно опівночі в актовому залі районного Будинку культури розпочалася Пасхальна відправа. Швидко пролетіли миті Великоднього Богослужіння, і ось богомольці Хресною ходою крокують на улюблене місце молитви, де зустрічають їх тисячі людей, які прийшли сюди за Пасхальним благословенням, тим самим засвідчуючи непохитну віру у Воскресіння свого храму.

Настоятель храму прот. Стефан прочитав молитви на благословення Великодніх приношень і разом зі священиком Владиславом освятили їх.

Кожен присутній на Пасхальній молитві відчув, що в нашому сповненому різних скорбот і випробовувань земному житті не має нічого більшого ніж Пасхальна радість, яку дарує всім без винятку Воскреслий Христос, Який, віриться, і воскресить оновлений Свято-Іллінський храм!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: церква
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Громада Каменя-Каширського освятила паску на місці, де раніше стояла церква. ФОТО
12 квітень, 2015, 14:47