У Москві радять Порошенку знищити всіх, хто хоче громадянської війни

У Москві радять Порошенку знищити всіх, хто хоче громадянської війни
У Москві прокоментували призначення Яроша радником начальника Генштабу ЗСУ.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що президенту Петру Порошенку слід нейтралізувати всіх, хто хоче втягнути Україну в громадянську війну, щоб довести, що він дійсно є "президентом миру", повідомляє korespondent.net

"Я вважаю, що якщо Петро Олексійович є президентом миру, як він себе називає, і якщо він дійсно щиро вів переговори над мінським документом, то він повинен відстоювати свою правоту і саме таким чином нейтралізувати тих, хто хоче знову втягнути Україну в громадянську війну" , - заявив Лавров в інтерв'ю генеральному директору МІА "Росія сьогодні" Дмитру Кисельову.

Російський міністр стверджує, що поки що Порошенко "намагається ось цих радикалів переграти на їхньому ж полі".

Зокрема, за словами Лаврова, про це свідчить призначення лідера Правого сектора Дмитра Яроша радником начальника Генштабу Збройних сил України Віктора Муженка.

"А це людина, яка 1 березня ще 2014 року говорила, що росіянин ніколи не буде говорити українською, ніколи не буде поважати грекокатолицьку віру, ніколи не буде славити Степана Бандеру", - нагадав Лавров.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: війна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіщо цитувати цю стару брехливу мавпу ?.. А українофоб крейзі Кисельов - уже гендиректор ? Їх компанія - Тереза та Моторола...
Відповісти
А що,хіба неправду казав Дмитро Ярош??? Це ІСТИННА ПРАВДА і ТАК ДУМАЄ КОЖЕН УКРАЇНЕЦЬ!!! Ми ж не винні, що рассєянє НЕ в СИЛАХ ВИУЧІТЬ етот тяжьолий хахольській язик?!Може їм доведеться вивчати кітайскій язик?! І ЧОГО ЦЕ лавров МАЄ СКРІЗЬ СУНУТИ СВОГО РАШИСТСЬКОГО НОСА,ЩОБ РАДИТИ НАМ - кого міловать,а кого судіть??? Саме РАССЕЯ відкрила громадянську війну,адже скільки змішаних сімей(росіяни створили сім*ї з українцями)СТАЛИ ВОРОГАМИ дякуючи РАШИСТСЬКИМ ПУТЛЕРІВЦЯМ??? ОБІЙДЕМОСЯ БЕЗ ТАКИХ"дружніх порад" РАШИСТСЬКИ ФЮРЕРІВ!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
У Москві радять Порошенку знищити всіх, хто хоче громадянської війни
12 квітень, 2015, 16:53