Побиті вікна, повалені дерева, зірвані дахи - наслідки негоди на Волині

Побиті вікна, повалені дерева, зірвані дахи - наслідки негоди на Волині
У Волинській області рятувальники ліквідували наслідки негоди.

13 квітня рятувальники підрозділів Управління ДСНС у Волинській області 15 разів виїжджали на ліквідацію наслідків негоди, - про це повідомили у прес-службі рятувальників.

Зокрема, на трасі «Ковель-Львів» та «Володимир-Волинський-Ковель» були повалені 3 дерева, що перешкоджали руху транспорту. Рятувальники ДПРЧ-7 міста Володимира-Волинський оперативно розчистили ділянки автошляху та забезпечили рух автотранспорту.

Через падіння дерев був заблокований рух автотранспорту на окремих ділянках автодоріг на вулицях Карпенка-Карого та Ківерцівській в обласному центрі, у селі Забороль Луцького району. Над ліквідацією наслідків негоди тут працювали рятувальники ДПРЧ-1 та ДПРЧ-2 Луцького міськрайвідділу Управління ДСНС області.

До розчищення від повалених дерев та гілля на ділянках автотраси поблизу Ковеля та на трасі «Ковель-Київ» біля села Волошки долучилася філія Ковельської дорожньо-експлуатаційної дільниці.

Працівники підрозділів міста Луцька здійснювали демонтаж аварійних конструкції, пошкоджених поривами вітру. Зокрема, працівники ДПРЧ-1 здійснили демонтаж декількох вибитих вікон у 9-поверхівці на вулиці Кравчука та зняли аварійну віконну раму з балкону 5-поверхівки на проспекті Соборності за допомогою колінчатого підйомника.

Рятувальники з частини спеціальної пожежної техніки демонтували зірване підвіконня на Привокзальній площі, а бійці відділення аварійно-рятувальної частини вівільнили з-під поваленого дерева автомобіль на вулиці Гулака-Артемовського.

У Нововолинську бійці ДПРЧ-5 виконували аварійно-рятувальні роботи з ліквідації пошкоджених частин покрівлі на дахах трьох багатоквартирних будинків та прибудованих до них споруд.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Побиті вікна, повалені дерева, зірвані дахи - наслідки негоди на Волині
14 квітень, 2015, 13:41