Держземкадастр обіцяє змінити керівництво регіональних відділів

Держземкадастр обіцяє змінити керівництво регіональних відділів
Держземагентство України, яке нині знаходиться в процесі реорганізації у Державну службу з питань геодезії, картографії та кадастру, обіцяє провести тотальну зміну керівництва всіх 557 регіональних відділів.

Підбір нових кадрів відбуватиметься на основі відкритих прозорих для громадськості конкурсів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

"Ми будемо всіляко сприяти роботі правоохоронних та інших контролюючих органів нашої держави по виявленню всіх фактів корупції в колишньому земельному відомстві", - йдеться в повідомленні.

До слова, 9 квітня співробітниками органів внутрішніх справ за хабар було затримано Голову київського "Укрспецзем". За даним інцидентом також затриманий і радник Голови Держземагенства. Про це написав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у своєму Facebook.

Директор Київського ДП "Укрспецзем" Державного агентства земельних ресурсів України вимагала хабар в розмірі 200 тисяч доларів за видачу свідоцтва на постійне користування 4 га землі в Обухівському районі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Держземкадастр обіцяє змінити керівництво регіональних відділів
14 квітень, 2015, 15:44