Лучан закликають долучитися до благодійної акції «Врятуй життя дитині»

Лучан закликають долучитися до благодійної акції «Врятуй життя дитині»
Починаючи з 2006 року Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» в усіх регіонах України реалізовується щорічна благодійна акція зі збору коштів для придбання медичного обладнання, призначеного для лікування дітей з різними вадами.

Волинська область щорічно бере активну участь у проведенні зазначеної акції. Протягом 2007-2014 років за підтримки громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядування, навчальних закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації та бізнес-структур було зібрано 1 413 986,85 грн. Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

На ці кошти було придбано та передано у безкоштовне користування Волинському обласному територіальному медичному об'єднанню нове медичне обладнання.

Цьогоріч Фонд «Серце до серця» організовує Х всеукраїнську благодійну акцію під назвою «Врятуй життя дитині». Акція триває з 1 до 30 квітня. Збір коштів проводитиметься для придбання медичного обладнання у реанімаційне відділення Волинського обласного територіального медичного об'єднання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан закликають долучитися до благодійної акції «Врятуй життя дитині»
14 квітень, 2015, 16:20