В Україні виявили поїзд із російськими боєприпасами. ФОТО

В Україні виявили поїзд із російськими боєприпасами. ФОТО
Росія і надалі підтримує бойовиків на окупованих територіях в Україні - пише Conflict Report.

Причому вона забезпечує бойовиків, використовуючи вагони російської залізниці. Про це інформує ТСН.

Нагадаємо, що проросійські військові захопили важливий залізничний пункт Дебальцево. Йдеться про те, що російська армія потребує створення сильної і стабільної лінії подачі боєприпасів та військових сил до точок у Донецькій та Луганській областях. Чутки про те, що така лінія створена, з'являлися то тут, то там, однак вагомі докази з'явилися нещодавно, коли користувач українського Twitter @lenz gottfried завантажив фотографію двох вояків, які обіймаються в невідомому залізничному воказалі на фоні вантажного потягу російської залізниці, а поруч є ящики із боєприпасами для 2С3 "Акації" - радянської дивізійної самохідної акації. Цей тип артилерійської системи досі не використовувався російськими військами.

Автор статті у Conflict Report протягом двох годин перевірив 50 залізних станцій, щоб довести, що боєприпаси перебувають саме на окупованому Донбасі. Виявилося, що це - Суходільськ, котрий розміщений за 10 км від кордону із Росією. Поїзд із боєприпасами, ймовірно, перетнув кордон у окупованому Ізвариному, через яких проходять і "гумконвої". Таким чином, поява російських державних поїздів, які начинені боєприпасами, всередині України, свідчить про те, що конфлікт далекий від завершення.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: окупація
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви коли передираєте чужий текст то дивіться, що пишете, як це (всередині України) і такі самі на телеканалах взяли чужий текст скопіювали і видали за гучну інформацію. Просто потрібно уточнити, що на не контрольованній території.
Відповісти
Дуже схоже на Суходольск..але не він !!!! Чергова брехня для лохів. Вже рік чекаємо фото-відеодокази участі російсько-терористичних військ. Трендіти багато всі майстри, а конкретні факти де?? Кажуть, що й китайці надсилають зброю та вояків до Донецька та Луганська, після того як Верховна Рада України погнала на комуністів.
Відповісти
Останні новини
В Україні виявили поїзд із російськими боєприпасами. ФОТО
15 квітень, 2015, 08:15