Податківці потрусили торговців алкоголем і тютюном

Податківці потрусили торговців алкоголем і тютюном
Волинські податківці виявили 56 порушень у продажі алкогольних та тютюнових виробів.

Про це повідомили у секторі взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю ДПС у Волинській області.

У травні 2012 року департамент контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів у Волинській області провів 30 перевірок.

У сфері торгівлі тютюном та алкоголем встановлено два факти роздрібної торгівлі виробами з підробленими марками акцизного податку та чотири взагалі без них.

Також були встановлені порушення у збуті алкоголю та тютюну за цінами, які не відповідали встановленому розміру роздрібних цін.

Зокрема виявили 5 порушень, коли алкогольні напої продавалися за цінами, нижчими від мінімальних. Тютюн же у 7 випадках продавали за цінами, вищими від встановленого розміру максимальних цін для тютюнових виробів.

Під час перевірки податківці зафіксували також два факти зберігання спиртовмісних напоїв у місцях, що не внесені до державного реєстру. А також було встановлено 10 випадків порушення умов ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

У травні цього року регіональне управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів у Волинській області анулювало дію 34 ліцензій та призупинило дію 18 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: торгівля
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Більше нічого перевіряти не має?
Відповісти
Останні новини
Податківці потрусили торговців алкоголем і тютюном
15 червень, 2012, 15:22