Луцькі велосипедисти знову привезли нагороди з Одеси. ФОТО

Луцькі велосипедисти знову привезли нагороди з Одеси. ФОТО
Знову порадували лучан і любителів велоспорту успішними виступами на всеукраїнських змаганнях спортсмени луцького велоклубу "Темп". Вони вкотре повернулися додому з медалями з Чемпіонату України по маунтенбайку, що проходив 8-11 квітня в місті Одеса.

Зокрема срібну медаль серед жінок в дуал-слаломі здобула лучанка Марта Терещук. У цій же дисципліні, але серед дівчат, срібною призеркою стала Юлія Дорошенко, а бронзовою — Олександра Логвинюк. Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

В наступній дисципліні 1-го етапу Чемпіонату України — елюмінаторі серед жінок, лучанка Діна Гордіюк виборола срібло, а її подруга по команді Анастасія Стирко - бронзу серед юніорок. Серед дівчат у цій дисципліні Юлія Дорошенко - друга, а Дарина Мартинюк - третя.

Найкраще виступили наші велосипедисти у дисципліні крос-кантрі в боротьбі за Кубок України. Весь подіум зайняли лише наші дівчата. Юлія Дорошенко - перша, Олександра Логвинюк - друга, а Дарина Мартинюк — третя.

Вітаємо луцьких велосипедистів та їх тренерів — заслуженого тренера України Віктора Ковальова та тренера-викладача вищої категорії Валентину Матвійчук-Жолнач з успішним виступом і зичимо їм нових перемог.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.