Євгеній Ткачук очолив «Солідарність» у Луцьку. ФОТО

Євгеній Ткачук очолив «Солідарність» у Луцьку. ФОТО
В обласному центрі Волині 15 квітня відбулися установчі збори Луцької міської організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Про це повідомила Волинська територіальна організація.

До лав міської партійної організації приєдналось чимало активістів. Зокрема у луцькій «Солідарності» багато підприємців, громадських діячів, волонтерів, педагогів та юристів.

Голова Волинської обласної організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк зауважив, що політична сила не буде набирати членів партії для кількості, аби розповідати про тисячі прихильників. Однак ті, хто матиме партійний квиток, це люди, які дійсно хочуть змінити щось у місті чи області.

Під час установчих зборів обрали керівника луцької «Солідарності». Ним став депутат міської ради, голова групи «Рідне місто» Євгеній Ткачук.

«Мені приємно, що в залі стільки молодих людей. Це значить, що у них немає стереотипів і вони прогресивно мислять. Я впевнений, що така команда зможе активно і плідно працювати», - зауважив він.

На установчих зборах був присутній народний депутат України Дмитро Лубінець. Цого тижня він перебуває та працює на Волині. Зважаючи на те, що БПП «Солідарність» не має народного депутата від Волині він взявся відстоювати інтереси і лобіювати вирішення актуальних проблем у раді.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Грошовита портія. Я теж туди хочу. Хочу прийймати участь у всьому цьому дерибані - набридли злидні.
Відповісти
прийдіть...дайте нові ідеї та поради, які допоможуть Нашій Волині та Україні вийти на Новий рівень...а не про гроші думаєте..
Відповісти
А рома романюк не син мера.давайте вже без КаРаБаСів.Інакше нічого не зміниться.Потрібні не продовжувачі роду.А нові люди не пов"язані корупційними схемами.
Відповісти
Женик вперед! "Наша Україна" знову в бою!
Відповісти
А Рома Романюк навіть і не родич Миколи Романюка. То для інформації
Відповісти
Женік...хороша людина зі світлими думками та намірами!!!
Відповісти
Грошовита партія..я теж туди хочу???!!..
Ось так ми будуємо наше майбутнє..без корупції...!??..у Партії "Солідарність" представлені тільки ті люди, які бажають ЗМІНИТИ державу і побудувати Нове майбутнє..вийти на європейський рівень..
Відповісти
А чому в приміщенні ЦНАПУ? Корупція!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Женя - нормальний чувак. Я з ним пив горілку і його ковбасою закушував (фірма Линник). Треба проситися до нього в партію, бо хочу бути депутатом.
Відповісти
Останні новини
Євгеній Ткачук очолив «Солідарність» у Луцьку. ФОТО
15 квітень, 2015, 11:15