Постановочні акції протесту у Києві фінансує Азаров - СБУ

Постановочні акції протесту у Києві фінансує Азаров - СБУ
Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров із Москви продовжує фінансувати постановочні пікети у Києві. Про це під час брифінгу заявив глава СБУ Валентин Наливайченко, інформує ТСН

За його словами, Азаров перераховує кошти через своїх спільників та кур'єрів.

"Нас турбує, що, навіть перебуваючи у Москві, наприклад, колишній прем'єр-міністр через кур'єрів і спільників продовжує передавати кошти на інспірування так званих масових акцій у Києві", - заявив Наливайченко.

Очільник СБУ додав, що у вівторок біля будівлі посольства США в Києві проходила така "акція", яка "насправді була картинкою не стільки для українських, скільки для російських ЗМІ".

"Готівка, гроші передавалися кур'єрами так званим сотникам і тисячниками у Києві... Ось у чому ми вбачаємо небезпеку від колишніх високопоставлених чиновників. Вони не заспокоїлися, вони гризуть країну далі і своїми брудними грошима не дають жити своїй країні", - резюмував Наливайченко.

Як повідомлялося раніше, радник голови СБУ Маркіян Лубківський заявляв, що з офісів Миколи Азарова та екс-регіоналів фінансуються акції сепаратистів в Україні. Сам екс-прем'єр назвав заяви Лубківського "брехливою маячнею".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: азаров, сбу
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Азарову незачем тратить деньги. Нынешним украинским властям в развале страны помощь извне не нужна
Відповісти
І так буде з кожним антиурядовим мітингом. Тепер, навіть якщо зберуться ті, хто стояв на Майдані, з подачі влади та легкої руки ЗМІ стануть антимайданівцями, зрадниками, проплаченими Азаровим, Януковичем і т.д..
Відповісти