У Луцьку ножем поранили чоловіка: злочинець затриманий. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку ножем поранили чоловіка: злочинець затриманий. ФОТО. ВІДЕО
На території Центрального ринку Луцька група невідомих осіб зчинила бійку, під час якої ножем було поранено молодого хлопця.

Про це інформує СЗГ УМВС України у Волинській області.

Під час чергування охоронці перевіряли територію Центрального ринку Луцька. Коли почули крики, чоловіки кинулися на допомогу. Кілька молодиків билися між собою, а неподалік на землі лежав хлопець.

З’ясувалося, що під час сутички один зі зловмисників поранив його ножем. Охоронники негайно викликали лікарів і працівників міліції. На місці події знайшли й знаряддя вчинення правопорушень.

За врятоване життя хлопця та затримання злочинця, який наніс йому тяжкі тілесні ушкодження, заступник начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Анатолій Шумик вручив годинники охоронцям громадського порядку Олексієві Пилипюку та Володимирові Глинюку

"Висловлюю вдячність хлопцям насамперед за врятоване життя. Якби вони не викликали вчасно «швидку», ніхто не знає, чим би все закінчилося. Крім того, завдяки їх свідомості та сумлінному виконанню громадянського обов’язку розкритий тяжкий злочин, а зловмисник – затриманий. Таких геройських вчинків ми ніколи не залишаємо поза увагою", – відзначив заступник начальника УМВС України у Волинській області Анатолій Шумик.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все це класно. Але мені одній здається, що це їхня робота?! Чи тепер медалі дають лиш за те, що виходиш на роботу?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку ножем поранили чоловіка: злочинець затриманий. ФОТО. ВІДЕО
15 квітень, 2015, 13:43