На Волині сусіди судяться через огорожу

На Волині сусіди судяться через огорожу
Лучанин звернувся до комісії міської ради, щоб вони допомогли вирішити суперечку з сусідом, яка триває вже чотири роки.

Про це йшлося 15 квітня на засіданні постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

До комісії з проханням посприяти і вирішити ситуацію звернувся житель Луцька Віктор Тищук, який не може вирішити стосунки зі своїм сусідом.

«Я не можу доїхати до орендованої ділянки, бо сусід зайняв землю і перекрив туди проїзд. А мені і моїй жінці, як пенсіонерам, важко чотири роки шукати стежки, якими потрібно пробиратись на свою землю», - зазначив Віктор Тищук.

Раніше міська рада рішенням від тридцятого січня 2013 року, зобов’язала сусіда Тищука прибрати огорожу, і перенести в інше місце в місячний термін, однак паркан досі стоїть і заважає доїзду до території Віктора Тищука.

«Треба готувати позов до суду про звільнення земельної ділянки від споруд, які розташовані там незаконно, не дивлячись на рішення міської ради», - заявив депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов.

Своєю чергою, Тищук додав, що з сусідом судиться не вперше через це питання, однак він ігнорує будь-які рішення, і не хоче прибирати паркан.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А у нас на кухне газ,а у вас?..
Афтар,не сорите буковками,нет новостей-попейте чайок.
Відповісти