У Луцьку хочуть збільшити вартість проїзду у тролейбусах

У Луцьку хочуть збільшити вартість проїзду у тролейбусах
У Луцьку обговорили питання можливого здорожчання проїзду у електротранспорті.

15 квітня на Луцькому підприємстві електротранспорту відбулися громадські слухання щодо обговорення проекту рішення виконавчого комітету “Про вартість проїзду в міському електричному транспорті (тролейбусі)”, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Відтак, вартість проїзду у міському електротранспорті пропонують збільшити до двох гривень за одну поїздку. Вартість разового квитка на проїзд у тролейбусі для учнів загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних навчальних закладів, студентів вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації – 1,00 гривня.

Заступник міського голови Тарас Яковлев пояснив, що відбулися зміни у вартості електричної енергії, збільшилася мінімальна заробітна плата, подорожчали матеріали та запчастини.

Своєю чергою, директор Луцького підприємства електротранспорту Ігор Домбік зазначив, що окрім зростання вартості електроенергії, необхідні й кошти на ремонт та оновлення рухомого складу, контактної мережі тощо.

Варто зазначити, що після обговорення проекту рішення “Про вартість проїзду в міському електричному транспорті (тролейбусі)” триватиме й далі регуляторна процедура. Потім документ направлять на розгляд членів виконавчого комітету.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Закономірно, робіть. Як казали деяки радикали, влада дограється, що люди їх на вилах винесуть разом з кріслами.
Відповісти
Не вынесут. Это не внука скидывать. Здесь и за граты можно улететь
Відповісти
Всіх не пересадять, місць не хватить, якщо вийде стільки як проти яника то можна будь-фку владу повалити
Відповісти
Ціна повинна відповідати рівню надання послуг, а тут коментарі зайві (старі, смердючі тролейбуси)....2 грн. для проїду в тролейбусі це дорого, оптимальна ціна 1,50-1,75 грн.
Відповісти
Правильно. Как в Европе. 2 евро
Відповісти
Може пенсіонерам пора було б платний проїзд робити,
Відповісти
Прикольно. тільки люди почали більше на тролейбусах їздити ,як відразу піднімати вартість проїзду. Піднімуть ,люди знову на маршрутки пересядуть, і почнуться питання заборгованості кондукторам по зп, та борги за єлектроенергію у підприємстві.
Відповісти
Вони ж там не повні ідіоти - все прекрасно розуміють. Підвищать вартість проїзду на 60%. Попит не абсолютно еластичний - впаде на 35%. Електротранспорт по виручці залишиться на тому ж рівні, а от маршрутчики на цих 35% непогано наварять. Усім все вигідно, окрім нас.
Цікаво, чи багато з вас, "громадян" , було вчора на громадських слуханнях.
Відповісти
Вся проблема в пенсіонерах для окремих коментаторів.Певно, самі не збираються дожити до такого віку, чи розраховують на пристойну пенсію?
Відповісти
Піднімати ціни потрібно обдумано. Здається, що Тарас Яковлев звалився з луни, тому що пише про підвищення мінімальної заробітної плати. Коли вона піднялась???? Вже більше року вона у нас стабільна!!!!!!!!!!!!!1218 грн. Чому ж лише зараз почали говорити про необхідність підняття плати за проїзд у тролейбусах? Правильно писав попередній читач, що ціну вирішили підняти, тому що стало більше людей їздити на тролейбусах. МИ Ж УКРАЇНЦІ!!!!!!!!!!!! Це в нас в крОві вже закладено.. давайте будемо "добивати" людей ще й і цим.... Соромно за таке керівництво. ПРО ЛЮДЕЙ СЬОГОДНІ НІХТО НЕ ДУМАЄ.....
Відповісти
Це та лучанка яка ниє шо її пес мерзне при +14 надворі і щоб включили опалення?ти ж згідна платити за опалення по закінченню опал.сезону, а за якісь копійки плачеш!
Відповісти
Як то ще Яковлєв не додав,що ті,в кого не вистачатиме коштів на дорогий тролейбус,повинні сидіти вдома,або ходити пішки.Це було б так в його стилі.Такий Тарас далекий до народу,де вже йому знати такі дрібниці,як збільшення мінімалки.
Відповісти
Шановні, маршрутки вбивають весь транспорт - в тому числі тролейбуси !!! Щоб заробило нормально депо ! потрібно думати головою !!!
Відповісти
В старих вонючих тролейбусах, та ще і тих б/у з польші я яких виходиш зі всіма ребрами потовченими їхати за 2 грн? ))) насміщили. Будуть знову у вас заборгованості в ДЕПО бо тільки пенсіонери там безкоштовно і будуть їздити.
Відповісти
підтримую, якщо рогатий буде по дві гривні, принципово буду їздити маршруткою. Будуть цілі і колготи, і мешти, і ребра, та ще й одяг!!!
Відповісти
вже і депо зажерлось
скоро і на велосипеди введуть податок
так як багато людей починає на них їздити
Відповісти
То пі...ец! Які 2 грн. в тролейбусі? За ттаких умов перевезень (інтерввал руху, ччистота тролейбусів) і гривні не коштує!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хочуть збільшити вартість проїзду у тролейбусах
15 квітень, 2015, 16:53