Головному міліціонеру Луцька «закидають» лобіювання інтересів окремих бізнесменів?

Головному міліціонеру Луцька «закидають» лобіювання інтересів  окремих бізнесменів?
Начальник луцької міліції Ігор Мукувоз розповів, що йому «закидають», ніби він лобіює інтереси окремого бізнесу у місті Луцьку.

Про це головний міліціонер обласного центру Волині зазначив журналісту ВолиньPost під час розмови у середу, 15 квітня, про криміногенну ситуацію у Луцьку.

Зокрема, він наголосив, що багато злочинів трапляються у закладах харчування. Щоправда, відмовився назвати, у яких саме.

«Не буду називати. Я ж, крім того, член виконкому. У мене була ситуація по бару «Наталка», коли його закривали, а потім йому давали дозвіл. Мене тоді звинуватили, на мові підприємців – це звучить так: «недобросовісна конкуренція», - пояснив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну не міг же він про Карабаса розказати:-)
Відповісти
Карабаса він не лобіює, Карабаса він остерігається.
Відповісти
з лвпу

0
вєрняк Будуємо майбутнє pf заходимо на сайт Батов геннадій федорович Такі коментарі мабуть не дуже задовільняють високопосадовців . Але злочинця Батова до відповідальності не пускають - розкаже про солідні оборудки:: - буде грім серед ясного неба. Тримаємо дальше : ЗЕК і освіта - світле майбутнє освітянськоі ниви! НЕ РЕАЛЬНО ПОБУДУВАТИ ТОЛКОВЕ КРИМІНАЛЬНЕ МАЙБУТНЄ - БЕЗ КРИМІНАЛЬНОГО МИНУЛОГО !!!

обережно,засмоктує !
8 березня, 21:38 - Відповісти
0
В самому училищі домінує думка , що заклад перетворився в ГНИЛЕ БОЛОТО . Якщо чинуші-меліоратори з: Гунчик- екскаваторщик в ОДА , Супрун-шлюз в Міністерстві ОіН, дренажниці Загрева з Плахотною в управліннні освіти , збочені правоохоронці доручать ЖАБАМ (які довели до цього стану ЛВПУ) ,- осушувати це болото ...В результаті отримають небезпечну ТРЯСИНУ яка їх погубить

наставник гена
9 березня, 22:37 - Відповісти
0
Мама Сьогодні, 10:01 Зайдіть на сайт Батов Генадій Федорович ) Йой, Бозюньцю мій милий! І що ж то робиться в тому училищі! Оце почитала, що пишуть люди, й диву далася - ні одного гарного слова не сказано як на адресу вікладачив, так і про сам навчальний заклад. То ж куди батьки відправляють вчитися своїх дітей і кому їх довіряють?! Чому можуть навчити злодії та аферисти? Це просто жах! Відповісти 0 я так думаю Сьогодні, 10:37 Я вам так скажу. Уся ця фігня тягнеться вже давним давно. Але "крішувалося" все як директорами, так і управлінням освіти області і вищестоячими організаціями. Все було схвачено та за все заплачено. Так було, поки на посаду директора не прийшов Батов і не відчув себе царьком. Почав звільняти неугодних йому людей, які мали сміливість виступити проти нього. Думав, що все пройде тихо. Але знайшлися люди, які мали в собі силу боротися з несправедливистю, хамством, невихованістю і підлістю Батова та його приспішників. Боротьба ця тягнеться не перший рік, і кожен раз на світ вилазять все нові і нові факти злочинної діяльності училищних керівників та інших осіб, що з нимі пов"язані. Проти цієї "банди" боротися важко, але потрібно. І дай Бог цім людям, що розпочали цю боротьбу, витримки і здоро"я, щоб довести справу до справедливого завершення - суворго покарання винних

Криша уходить
14 березня, 22:26 - Відповісти
0
дружба Сьогодні, 21:49 Пішли чутки, що друг батова Славік (за твердженням Л.В.) пішов на пенсію. Чи не вважає Г.Ф. за доцільне повторити вчинок "дружбана"? Іноді це допомагає заховатись від кримінальної відповідальності. / 13 березня поточного року у Волиньпості з*явилась цікава стаття "Застарілі ПТУ хочуть переформатувати у прфесійні центри" - Читаємо. Коментуємо.
Відповісти
Останні новини
Головному міліціонеру Луцька «закидають» лобіювання інтересів окремих бізнесменів?
15 квітень, 2015, 17:46