У Луцьку наречені садитимуть дерева заради миру

У Луцьку наречені садитимуть дерева заради миру
Луцьк став одним із понад 80 міст України, де хочуть провести символічну акцію – посадити дерева для миру.

Про це йшлося 16 квітня під час прес-конференції з приводу луцької частини Всесвітньої ініціативи «Дерева Миру», яка відбудеться 25 квітня о 12:00.

Як пояснили організатори, акція об’єднала вже 50 країн, жителі яких в один день вийдуть на вулиці своїх міст аби висадити «Дерева Миру». В Україні участь братимуть більше 80 міст.

«Ініціатива згуртує людей і їх енергію «ЗА МИР», яку вони передадуть деревам у різних куточках світу, дерева будуть рости і укріплювати енергію миру, співдружності та свідомого життя. Метою ініціативи «Дерева Миру» є проявлення позиції за мир шляхом висадження дерев, що сприяє об’єднанню народів та озелененню країни», - переконані ініціатори акції в Луцьку.

У Луцьку акцію відбудеться у парку за РАЦСом. За словами голови луцького міського осередку організації «Національний альянс» Юлії Гульчак, загалом планують посадити приблизно 200 дерев: липи, каштани, яблуні і дуби. Усім необхідним приладдям організатори забезпечать.

Серед тих, хто садитиме дерева, буде і 5 пар наречених. Під час акції планують провести майстер-клас із лозоплетіння.

До акції долучилася і Луцька міська рада. Ініціативу підтримав Кабінет Міністрів України, партнер – всесвітній глобальний рух Let’s do it world. У Луцьку ініціативу «Дерева Миру» втілюють ВМГО «Національний Альянс» та Молодіжна Рада Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.