Лазорко судиться з «Укртранснафтою» про поновлення на посаді

Лазорко судиться з «Укртранснафтою» про поновлення на посаді
16 квітня Луцький міськрайонний суд продовжив попередній розгляд справи за позовом Олександра Лазорка до «Укртранснафти» щодо визнання протиправним рішення наглядової ради про його відсторонення з посади.

Попереднє слухання мало відбутися ще 3 квітня, однак тоді у суд не з’явився ані Лазорко, ані представник "Укртанснафти", ані третя сторона - Юрій Мірошник.

Нагадаємо, 19 березня Олександр Лазорко був звільнений з посади голови правління ПАТ «Укртранснафта». Тоді ж наглядова рада обрала Юрія Мірошника особою, яка тимчасово здійснюватиме повноваження голови правління «Укртранснафти».

У день свого звільнення Лазорко забарикадувався з приміщенні «Укртанснафти» і не впускав туди нового керівника. А трохи згодом заявив журналістам, що оспорюватиме свою відставку у суді.

Сам Лазорко на суд не з’явився. Інтереси позивача на підставі довіреності представляв адвокат Костянтин Ткаченко.

Під час попереднього судового засідання було з’ясовано, що спір обох сторін не врегульовано. Тож справу з урахуванням деяких уточнень призначено до судового розгляду.

Так, на прохання представника Лазорка, змінено деякі формулювання позовних вимог: замість визнати незаконним – визнати протиправним рішення наглядової ради та усунути перешкоди у виконанні позивачем повноважень голови правління.

А за зверненням представника відповідача Олени Линник, до матеріалів справи долучено пояснення та копію протоколу засідання наглядової ради, оскільки з 9 квітня в «Укртанстнафті» був призначений новий виконувач обов’язків голови правління Сергій Сукало.

Слухання справи відбудеться 24 квітня в тому-таки Луцькому міськрайонному суді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд, Лазорко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не цікаво - суд куплений!
Відповісти
Патріот Луцька порішав.
Відповісти
Останні новини
Лазорко судиться з «Укртранснафтою» про поновлення на посаді
16 квітень, 2015, 16:58