Луцьких волонтерів навчали оформляти субсидії по-новому

Луцьких волонтерів навчали оформляти субсидії по-новому
Сьогодні, 16 квітня, за ініціативи громадського об'єднання "Поступ" в департаменті соціальної політики відбулась робоча зустріч щодо організації роботи та навчання волонтерів, з числа студентів міста, із надання допомоги населенню в оформленні субсидії за новим порядком з 1 травня поточного року.

Участь у заході брали заступник директора соціальної політики Луцької міської ради Тетяна Корецька, начальник відділу прийому громадян департаменту Вікторія Клімук, заступник начальника відділу призначення державних допомог Надія Варчук, заступник директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Людмила Сербіненко, перший заступник начальника управління соціального захисту Луцької райдержадміністрації Тетяна Чемерис, голова ветеранської організації працівників державної податкової служби у Волинській області та студенти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Під час зустрічі присутнім роз'яснено порядок заповнення бланків Заяви та Декларації для призначення субсидії за новим порядком, поінформовано про випадки, коли звернення розглядається комісією.

Запрошені також мали можливість отримати вичерпні відповіді на запитання та детальні консультації з порушених питань щодо нового механізму призначення субсидії населенню.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вчора біля обіду давали талони на 18-те число. По пошті бланки слід надсилати в травні. Чомусь в інструкції не повідомлено, як заповнювати графу про надавачів послуг: не всі знають, наприклад, що сміття ввивозить Луцькспецкомунтранс...
Відповісти
Останні новини
Луцьких волонтерів навчали оформляти субсидії по-новому
16 квітень, 2015, 17:56