До Луцька приїхав британський дипломат

До Луцька приїхав британський дипломат
Надзвичайний і Повноважний Посол Великої Британії в Україні Саймон Сміт зустрівся з луцькими студентами.

16 квітня на базі бібліотеки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбулась зустріч студентів з британським дипломатом, Надзвичайним і Повноважним Послом Великої Британії в Україні Саймоном Смітом.

У рамках цього візиту послу показали центр британської культури, що діє при інституті іноземної філології університету. Пізніше Семюел Сміт зазначив, що його дуже втішив той факт, що луцькі студенти вивчають британську культуру.

Приймали гостя студенти на чолі з ректором університету Ігорем Коцаном. Студенти мали можливість поспілкуватись з дипломатом і поставити йому запитання, які цікавлять. Зустріч провели англійською мовою без перекладачів.

Посол зізнався, що в Луцьку він вперше. Запитання від студентів були різними, вони стосувались, як його роботи, так і британських ЗМІ. Зокрема, як вони висвітлюють події в Україні.

«В мене питали, як я збираюся їхати в Україну, адже читали, що там небезпечно. Проте, хочу сказати, що ми хочемо бачити вашу країну в Євросоюзі, та й британські ЗМІ висвітлюють ваших людей, як дуже розумних громадян», - запевнив Саймон Сміт.

Стосовно своєї роботи посол додав, що кар’єра дипломата дає багато можливостей, але основне в цій роботі - це комунікація з іншими, тому порадив студентам працювати над своїми комунікаційними задатками і розвивати креативні думки та ідеї.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
аха ха))) східно-польській на чолі з фізкультурніком))))
Відповісти
Проте, хочу сказати, що ми хочемо бачити вашу країну в Євросоюзі, та й британські ЗМІ висвітлюють ваших людей, як дуже розумних громадян , - Такого посол не казав. Ви з дуба впали? Британія не горить бажанням бачити Україну в ЄС. А ця фраза про розумних громадян... якби він справді так сказав, то завтра його б на цій посаді не було. З транслейтом обережніше пліз
Відповісти
Але знаю, що ні просто дипломат, ні тим більше посол не міг в житті такого сказати, специфіка роботи дипломата такого не дозволяє. Вони говорять так, щоб нічого не сказати, адже все сказане може бути використане не лише проти нього особисто, а й проти країни, а кому потрібен міжнародний скандал? Люблять же наші домальовувати те, чого не має...
Відповісти
Що ви як ненормальні нічоговін такого не КАЗАВ компрометуючого.а стосовно ЄС так Британія сама ж ініціює активно інтеграцію Украйни до євросоюзу.теж мені знавці дипломати
Відповісти