У центрі Луцька спалили авто активіста «Самооборони Волині». ФОТО. ВІДЕО

У центрі Луцька спалили авто активіста «Самооборони Волині». ФОТО. ВІДЕО
Близько 4:00 ранку в центрі Луцька поблизу міської ради спалили автомобіль Volkswagen члена виконкому міської ради та активіста «Самооборони Волині» Богдана Климчука.

Інцидент трапився 17 квітня, - повідомляє Волинське Агенство Розслідування.

На місці вилучили пляшки із бензином, які підклали під колеса автомобіля, адже одна із них так і не загорілася. Транспортний засіб стояв біля офісу туристичного агентства «Патріот», яке очолює Климчук.

Він розповів Волинському Агентству Розслідувань, що має 3 основних версії щодо замовників підпалу.

Перша: його публічний виступ щодо необхідності люструвати начальника міліції Києва Олександра Терещука, який під час Євромайдану, мовляв, був причетний до репресій проти активістів.

Друга: словесна перепалка із заступником міського голови Тарасом Яковлевим, який вимагав прибрати залізні конструкції намету «Самооборони Волині» із центру Луцька, адже посадовцю, мовляв, дуже заважав цей намет.

Третя: розслідування справи щодо приватизації «Західною теплоенергетичною групою», яку пов’язують із групою компаній «Континіум», котельні на вулиці Карбишева у Луцьку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хороша реклама "патріоту"
Відповісти
а що таке "атавіст"?
Відповісти
нУ геть дешевий піар..... Фу гидко читати... блювану зараз...
Відповісти
На Климчука ніхто нижче Презитента чи Премєра не може вчинити замах чи підпал.А версії вимагення від бізнесу коштів бандитизм розтрата волонтерських коштів копання бурштину це не актуально!!??))
Відповісти
сто процентів згідна , таких пРатріотіків на схід треба відправляти , а тут на місті волонтерами можуть бути і жінки...
Відповісти
Найбільше вражає тупість трьох версій підпалу... Це він сам здогадався чи хтось підказав... думаю спалили через те шо він пхав носа в бурштинчик...
Відповісти
А чому особисту помсту Путіна не беруть до уваги? Це точно чеченській слід!
Відповісти
Я дивуюся Волиньпосту, і об'єктивності його журналістів. В*їхала жінка в зупинку громадського транспорту (коли ожеледиця була 2 тиждня тому), чи в*їхала жінка в припарковане авто - тільки фото, ніхто нічого незнає, стаття на 2 абзаци, без імен і прізвищ. (хоча, маючи номера авто - за 15 хв можна взнати і імена і прізвища). Спалили авто активіста - так сразу і ТРИ версії підпалу, і підозрювані хто підпалив, і точний час підпалу і усі усі факти. В Мене складається таке враження, що у ВОлиньпості чітко існує розмежування на тих, на кого можна писати, і на тих - на кого писати небажано.....
Відповісти
чувак набиває собі ціну......Терещук на таку цявку навіть і хвилини свого часу в подумках не потратить...не той рівень....а у Яковлева заслабкий характер...
Відповісти
климчут то ще та воша
Відповісти
бурштин видобувають і кришують замість патрулювання в нічний час міста або розібратись з псевдо волонтерами в синіх желетках...це взагалі...в центрі міста

Відповісти
Гори, гори ясно, щоби не погасла!
Відповісти
хай взагалі непхае свого носа
Відповісти
Я особисто знаю Богдана, нормальна адекватна людина, а не якась там баба Пріська!!! А на схід треба відправляти тих хто не пройшов люстрацію і тих що ще не до люстрований, Терещука, підлабузника Вороніна і всю ту піз..оту яка буде пиждже..а і стреля..а!!! А Богдан і такі Козаки як йому подібні не дають красти і грабувати Український народ! Богдан тобі пригоним краще і новіше авто!!! Слава Україні !!!
Відповісти
не знаю піар чи не піар, але хлопчину шкода, має своє туристичне агенство і на авто явно заробив сам, а не крав з бюджету.
Відповісти
розкажіть як він заробив на фольца на польщу мабуть їздив)))))))
Відповісти
Прикро усвідомлювати, що життя мого міста отруєне людьми, котрі не здатні ані критично мислити, ані співчувати, а лише злитися і зловтішатися.
Коментатори-знавці, а чи не припускаєте ви, що з вами може статися щось подібне? чи з вашими друзями? чи просто із добрими знайомими? І чи приємно вам буде читати та слухати подібне? Чи вам захочеться банального людського розуміння? або хоча би змовчання
Відповісти
Співчуваю своєму побратиму. А всяким боягузливим шавкам що тут насмерділи велий привіт!
Відповісти
не відступай
Відповісти
Приємна новина
Відповісти