У Станиці Луганській Росію визнали країною-агресором

У Станиці Луганській Росію визнали країною-агресором
17 квітня Станично-Луганська районна рада на сесійному засіданні визнала Російську Федерацію країною-агресором, а "ЛНР" – терористичною організацією.

Про це повідомив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль, - повідомляє телеканал "24".

У сесії взяли участь 21 депутат (кворум становить 19 осіб), двоє з котрих утрималися, а інші проголосували "за". Питання про визнання Росією агресором, а "ЛНР" – терористичною організацією розглядалося останнім і супроводжувалося гарячими дискусіями. Утім, у підсумку депутати прийняли практично одноголосне рішення.

Москаль вважає рішення Станично-Луганської районної ради дуже показовим.

Те, що рішення прийняли саме в Станиці Луганській (тоді як аналогічні рішення депутати не можуть прийняти в мирних регіонах), красномовно свідчить – люди на лінії вогню вже починають розуміти, чим насправді є Росія й так звана "ЛНР",
— наголосив політик.

"По-перше, Станично-Луганський район найбільше в Луганській області постраждав від військових дій, по-друге, райцентр розташований на самій лінії розмежування (до найближчого блокпосту терористів від РДА менше кілометра, а до окупованого Луганська – 12 км), тому вплив так званої "ЛНР" тут відчутний. По-третє, в районі живуть переважно донські козаки, які ніколи не приховували своїх симпатій до Росії", — зазначив Москаль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хунтолизів від людського суду.
Відповісти