Завершився черговий автоконкурс від ВолиньPost. ФОТО. ВІДЕО

Завершився черговий автоконкурс від ВолиньPost. ФОТО. ВІДЕО
В автоконкурсі від ВолиньPost лучани виграли 20 літрів бензину та інші цінні призи.

17 квітня в Луцьку ВолиньPost провів автоконкурс. Цього разу місцем локації обрали автостоянку біля ресторану Patio di fiori, а кадри з відеозагадки були відзняти фактично поряд, графіті на житловому будинку, навпроти ресторану, ялинки, і частинка скверу неподалік ресторану.

Першим щасливчиком, який виграв 20 літрів пального від автоклубу, став Микола Зінчук, який раніше вже брав участь в конкурсі, але приїхав четвертим і, відповідно, не виграв нічого. Проте цього разу він примчав на місце за п’ять хвилин.

«Їхав сюди від автозаводу. Побачив закопані шини в землі і зразу здогадався, що це за місце, адже часто тут гуляю з друзями», - сказав Микола.

Наступним учасником який зайняв друге місце, а разом з ним отримав абонемент в спортивно-оздоровчий комплекс «Олімпія», став Віталій Кондратюк, який дуже спішив на місце з автозагадки, проте пізно побачив оголошення про автоконкурс.

«На жаль, пізно побачили оголошення. Проте, коли побачив доріжки в парку, та й надпис на будинку – все стало зрозумілим. Адже часто тут гуляю в цьому парку, тому впізнав одразу», - мовив Віталій.

Третє місце, другий автоконкурс підряд, зайняв Назар Проценко, який отримав ще один сертифікат від ресторану Patio di fiori.

«Був на роботі, але автоконкурс проводили під час обідньої перерви, тому не довелось відпрошуватись, я їхав сюди з проспекту Відродження, і знову приїхав третім»,- промовив Назар.



В усіх учасників, які сьогодні потрапили в трійку лідерів, були на авто наклейки з логотипом ВолиньPost. Адже саме такі наліпки на автомобілі – це одна з основних умов автоконкурсу.




Якщо ви хочете взяти участь в наступному автоконкурсі, слідкуйте уважно за новинами на сайті Волиньpost, щоб не пропустити анонс про початок конкурсу. Також, наклейте наліпку з логотипом Волиньpost на авто, якщо її не маєте тоді приходьте в редакцію за нею, або ж подзвоніть за телефоном 0332 72 41 57.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Завершився черговий автоконкурс від ВолиньPost. ФОТО. ВІДЕО
17 квітень, 2015, 18:12