За час губернаторства доходи Палиці впали більш ніж у десять разів

За час губернаторства доходи Палиці впали більш ніж у десять разів
Губернаторський період у житті Палиці (на посаді - з травня 2014) явно не пішов на користь сімейному бюджету політика.

Сума сукупного річного доходу очільника Одеської області Ігоря Палиці в 2014 році склала "скромні" 8 120 770 грн. Про це зазначено в декларації, розміщеній на офіційному сайті ОДА, - пише segodnya.ua.

Нагадаємо, позаминулого року Ігор Палиця заробив у рази більше. У 2013 році річні доходи політика склали 60 мільйонів 228 тисяч грн. мільйонів гривень. При цьому, зарплата чиновника зросла втричі – з 228 119 грн до 651 510 грн.

Крім того, 7 469 260 грн із загальної суми – дохід, отриманий від відчуження (продажу) рухомого і нерухомого майна. Так, на рахунку в банку у Палиці, згідно з податковою декларацією, лежить всього 4 110 994 грн.

Ніяких змін не відбулося з автопарком Палиці, де як і раніше числяться три автомобілі – Merсedes S600 2007 року випуску, Mercеdes GL500 2006 року випуску і Lexus LX570 2011 випуску. А от з квартирним питанням у сім'ї Палиці все добре: якщо в 2013 році він задекларував одну квартиру, то тепер їх уже дві, причому обидві - ну дуже просторі, 303,4 і 246,7 квадратних метрів. Оренда площ обійшлася губернатору Одещини в 13 182 618 грн.

При цьому, доходи членів своєї сім'ї в декларації Ігор Палиця, як і минулого року, не вказав.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вам никто не говорил, что считать чужие деньги не красиво? Или Вы не знакомы с нормами приличия?
Відповісти
Слабенькі доходи. А за що ж вибирати мера - осіпа чи товстенюка? За які шиші? Вірніше, не вибирати, а кинути гроші на вітер? Ще констанкевич не відпрацювала. Мо в коломойського позичати? З одного поля ж ягідки. Чи в злодюги лазорка, який судиться за порожній непрацюючий український нафтопровід?
Відповісти
Игорь,бросай ты это "губернатовство",семейный бюджет сильно пострадал,да и области большой пользы нет.А жить в Женеве и наезжать периодически в Одессу к хорошим результатам не приведет.Подумай...!?
Відповісти
Це офіційні цифри, але не реальні. НАсправді за цей рік якраз все було "в ажурє".
Відповісти
Це певне єдиний випадок, бо починаючи з районних посадовців: депутатів, суддів, різних чиновників і до верху всі так добре працювали, що тільки забагатіли за цей рік(народ збіднів)
Відповісти
Бідність і багатство - це як закон Авогадро: з нічого нічого не буває. Багатіють за рахунок зубожіння бідних.
Відповісти
На Волині ходить говірка: "Доки багатий струхне, то бідний здохне". Краще й не скажеш.
Відповісти
Народ, треба б скинутися...скриньки по супермаркетах розставити, чи що? Ну не винесе цього людина, жебраком в Женеві став((
Відповісти