На Волині відбувся чемпіонат зі спортивного орієнтування. ФОТО

На Волині відбувся чемпіонат зі спортивного орієнтування. ФОТО
Чемпіонат області зі спортивного орієнтування відбувся серед учнівської молоді Волині.

Змагання тривали з 16 до 18 квітня. Чемпіонат організував Центр туризму, спорту та екскурсій за сприянням управління освіти і науки облдержадміністрації та відділу освіти Любомльської райдержадміністрації, - повідомляє прес-служба ЦТСЕ.

Понад 180 кращих спортсменів-орієнтувальників - збірних команд школярів із 14 міст і районів області зібрались у Згоранській загальноосвітній школі Любомльського району.

До змагань спеціалісти обласного центру туризму підготували три спортивні карти – лісових масивів навколо Великого та Малого Згоранських озер і території села.

У загальному заліку змагань за підсумками трьох днів переможцями чемпіонату області зі спортивного орієнтування стала команда Луцька, яка черговий раз підтвердила свою майстерність, друге місце вибороли спортсмени Старовижівського району і третє місце здобули юні орієнтувальники Рожищенського району.

Переможці та призери змагань в особистому заліку були
нагороджені дипломами Волинського обласного центру туризму, спорту та екскурсій та медалями, а команди–переможці в загальному заліку отримали грамоти управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації та кубки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.