Проїзд у Луцьку коштуватиме чотири гривні?

Проїзд у Луцьку коштуватиме чотири гривні?
Встановити з 1 травня вартість проїзду міським транспортом - чотири гривні.

Рішення виконавчого комітету з таким змістом розміщене на сайті Луцької міської ради.

«Встановити з 01.05.2015 тариф на послугу з перевезення одного пасажира автобусами на міських маршрутах загального користування у звичайному режимі руху – 4,00 грн. Погодити з 01.05.2015 граничний тариф на послугу з перевезення одного пасажира автобусами на міських маршрутах загального користування у режимі маршрутного таксі - 4,00 грн. Для дітей шкільного віку від 6 до 14 років встановити вартість проїзду автобусами на міських маршрутах у розмірі 1,50 грн за одну поїздку одного пасажира», - йдеться у рішенні.

Між тим, на засіданні виконкому 1 квітня ані за це питання, ані за схоже не голосували.


Тож журналісти ВолиньPost вирішили запитати у фахівців, де ж правда.

Як розповів член виконкому Богдан Климчук, такого рішення в порядку денному засідання дійсно не було. Це легко перевірити, оскільки у Луцьку ведуться стенограми засідань.

Чому ж рішення розміщене на сайті міської ради в нормативних актах - не знає. Каже, що це або чиясь підтасовка, або, можливо, технічна помилка.

Заступник начальника загального відділу Луцької міськради Марія Михальчук пояснила, що найімовірніше цей документ – лише проект рішення. Причому на чергове засідання виконкому, яке відбудеться 22 квітня, цей проект до розгляду не вноситься.

Тож чи буде таки збільшено вартість та коли це відбудеться - поки невідомо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 56
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скільки треба - стільки й буде! Революція була для чого?
Відповісти
Журналісти!

Розміщуйте суттєву інформацію (конкретно, що "такого рішення в порядку денному засідання дійсно не було" та "це або чиясь підтасовка, або, можливо, технічна помилка") на початку статті.

І ще, чому ви скочуєтесь до рівня жовтої преси (загловоки явно суперечать зміту? Тепер так позиціонується ВолиньПост?
Відповісти
О господи, і тут москальські тролі. Причому тут революція? В країні ВІЙНА!!!
Відповісти
І тут вишиватники... До чого тут війна? Солярка з часу останнього підняття тарифів подешевшала, долар впав.

А взагалі, новини такі публікують для ідіотів. Сьогодні їх налякають - завтра влада спростує. І обиватель собі подумає : "Все-таки не такі вже вони й п.дараси - он не дали вартість проїзду підвищити". І далі питиме пивко перед телевізором, з якого ллються аналогічні ,але масштабніші новини.
Відповісти
Пропоную ввести купюру номіналом 4 гривні.
Відповісти
Ідоти!!! Та ставте вже по 5, щоб решти не давати, а то бідолашні перевізника 3 гривнями "ненасичуються" і не кажіть, що пальне підвищилось і ціні, якраз таки воно стрімко впало!!!
Відповісти
Та що там гратись,давайте по червонцю з носа і всі в шоколаді-народ буде стрункішим,почнуть пішки ходити,тим більше-скільки там того Луцька
Відповісти
з таким ростом цін на маршрутки скоро всі ходитимуть пішки....
Відповісти
Предлагаю проезд по 10 гривень и маршрутки будут пустые.Все пересядут в троллейбус.
Відповісти
тоді й тролейбус коштуватиме 2,50 як мінімум
Відповісти
По 2 гривны будет, по Аверсу показывали.
Відповісти
Нема жодного обгрунтування цьому підвищенню. Бензин подешевшав, гривня стабілізується. Вже он долар по 23,3 грн. Чого ж підвищувати?
Якщо до цього возили по 3 грн, то тепер повинні знизити до 2,50, а не навпаки підвищувати.
Відповісти
100%
а талончиків так і не дають.
Відповісти
Нашо тобі талона? Самий умний?
Відповісти
Ось вам і жити по новому від петьи і компанії.

Що хотіли те і получили.
Відповісти
При чому тут Пєтя, це всі питання до нашого вельми шановного Романюка...
Відповісти
до вашого відома, Романюк не керує перевізниками! це треба з ними мову мати й антимонопольним!
Відповісти
геть старі мошонки з влади ми з ними нічого не побудуемо....
Відповісти
А ніхто не звернув увагу, що цей "проект рішення" - від 01 квітня? Нікому ця дата ні про що не нагадує?
Відповісти
то потрібно робити повномасштабний майдан і змести все і всіх: Кабмін. Верховну Раду, Президента... тому що теперішня влада ніим не відрізняється від попередньої.. стабільність - 100, порядок -100, справедливість -100, і тд.. і тп...
Відповісти
кугом і всюди МІНУС 100
Відповісти
Maydan foreber!
Відповісти
Тоді прийде Моторола і тобі буде дуже больно.
Відповісти
я тепер почав розуміти українців переселенців початку століття всі люблять Украіну але здалеку.
Відповісти
і Я сам виїду не можу дивитись на все це непотрібство романюків.гунчиків.соколовськіх влада розитих тротуарів
......
Відповісти
Доскакалися?
Відповісти
Ти що, баран?
Відповісти
Баран у нас ти, гойська свиня
Відповісти
Баран істота розумна,а ти ,дмитрику,ще до нього не доріс ,а можеспортом якимсь шкідливим займався?може бокси там якісь чи з турніка впав в асфальт головою.бідося.
Відповісти
Гойська шикса, ану бігом в буду
Відповісти
я зрозумів що ця феодальна система ім вигідна .система повного неоподаткування...романюк так?
Відповісти
Росманюк ви інтелігентна людина чи я вам маю розказати про системи обліку в транспорті в европі це не дорого це паро зарплат ваших замісників ...
Відповісти
чи пан романюк не знае що таке інтернет???? а він знае що таке багато гривень..що таке карабас карабас...він не знае що таке люди вони мурахи .климчук теж так думав пух йому земля.а його не згадуюют!
Відповісти
ви про що? набір слів? Романюк - хороший менеджер! Клімчук - глиба, як вам язик повертається шось ше молоти!
Відповісти
А де Захарка Ткачук із своїми однодумцями, які ставили всіх риганалів на коліна (Бут - ГУсаїм)?? А ну Захарка Ткачук і всі активісти - контрабандисти, покажіть на що здатні заради простого люду! Зробіть мітинг під міською радою!! Чи дядя який вас фінансує не дозволить таку акцію провести?
Відповісти
мені здаеться що у цій землі не мае майбутнього поки украінець який при владі буде думати за себе.вони давно живуть в европі!
Відповісти
Коли ж вони нажруться????
Відповісти
Луцк ти нецікавий.не гарний.не гламурний. ти провінційний городишко з модними журналами..забув і з пойбаними тротуарами.і з одноманітними фотоколажами на волинь пості"красіві фотомайстри".
Відповісти
як простому люду то можна і підвищувати , а бідні депутати які їздять на сесії бідкаються і фиркають ,що дорого їм відішлі....
Відповісти
Коли нарешті конфіскують незаконно придбане за роки незалежності за крадені в народу кошти.Чи вони думають що минеться? Ну не можна придбати будинок за мільйон і авто за мільйон чесно працюючи
Відповісти
а і нас саме ліпше волинське телебачення яке треба заборонити за советській формат!
Відповісти
гоу гоу вєлік! корисно і дешево) як раз починається сезон!
Відповісти
Вводити вже тоді європейську зарплату!!!!!!!!!
Відповісти
Скільки тут багато невдоволених гоїв зібралося!!!!! Свині - а ну бігом на працю, до роботи, шоб мали чим за проїзд нам оплачувати!! Браво рабе Романюк і компанія! Аплодую стоячи!
Відповісти
Народ, а в чому проблема??? Ви тут виращали за 3грн. і нічого, проковтнули...їздите,як ні в чому не бувало!!! Тому, самі над собою задумайтесь, що вас дурнів, давно Романюк енд Ко має десь там далеко, цей комуняка вже вас давно з патрахами здав і сам відкатів надбрав...,але ви далі за нього голосуватимете, бо він для Луцька більше набудував генделиків, ніж Палиця допоміг...Тому краще не пишіть тут, а дійно якщо таке буде-почніть з себе і не їздіть тими...
Відповісти
дмитро я бачу ви свиня при кормууці...а може ше шось робите..але це неважно..
Відповісти
все може бути
Відповісти
проблема влади що вони залишили куняти все так само як було це значить що вони інертні ізначить що їм пора на відп!.очинок.старе що мале
Відповісти
що геть здуріли??..ціни впали на бензин..платим так 3 гривні...що це тим йолопам нехватає??..
ідиотизм..
Відповісти
Я постараюся відповісти на Ваше питання....Розумієте, ви бля Нас - стадо баранів, лохі, раби, як хочете - так і називайте. Ми вас будемо нагинати і обдирати поки ви не посинієте. А саме смішно те - шо вам це в кайф терпіти. Ви пойміть одне, шо ви скакали на майдані за те, шоб Ми прийшли до Влади на Україні, і почали будувати тут Новий Ізраїль. Смішно? ДА подивіться скільки нас при владі. Президент - Прем*єр, Спікер.....Майже усі Олігархи.... Ви думаєте шо у вас є шанси? - Ні, у вас шансів нема. Я вам більше скажу - до кінця року, проїзд буде 5, а то і 6 Грн
Відповісти
ви не розуміете хочітся заробіти на полішуках(а особліво романюку і команді)а особліво показать як переживають за потребительов і посадить всіх на бичовозки за 4 гр.катайтесь пожалустта на здоровя...я на ланусі поізджу
Відповісти
По вашому коментарю зразу зрозуміло, з якого корита кормитесь. Проект рішення відповідно до регуляторної процедури, публікується у ЗМІ. Це бажання перевізників, але не означає, що так буде. І до чого тут Романюк, він одноосібно таких рішень не приймає.
Відповісти
якість перевезення маршрутками жахлива! куди перевізники дівають зароблене? ані чистоти, ані техобслуговування, ані нормальних водіїв! якщо на те пішло, організуйте хоча б нормальну видачу квитків на проїзд!
Відповісти
З людьми не рахуються, люди і так стреси отримують кожний день, так вони ще так граються, треба їх гнати , гнати і гнати, Карабас -Барабаси понавідкривали в центрі, мер це нечиста сила
Відповісти
Ну хіба тільки в Романюкового сина є бар? Їх по місту море. Чого ви вчепилися до Романюка? Романюк - найкращий мер!!!!! Буду голосувати тільки за нього.
Відповісти