У Ковелі святкуватимуть День Перемоги із благодійним ярмарком

У Ковелі святкуватимуть День Перемоги із благодійним ярмарком
Ковельчани та влада міста погодилися докорінно змінити звичний формат святкування Дня Перемоги над фашистськими загарбниками нинішнього року.

Про це повідомляють на сайті Про Ковель.

Вже вирішено, що цього дня в місцях масових гулянь буде заборонено розпивати алкогольні напої (за порядком у місті слідкуватимуть волонтери і бійці Правого сектора), в парку культури і відпочинку імені Лесі Українки не працюватиме виїзна торгівля. Замість неї тут заплановано зібрати народних умільців, які торгуватимуть вишиванками, кованими та глиняними виробами, картинами (навіть хочуть провести аукціон), роботами, виготовленими руками учасників бойових дій на Сході, а також планують встановити намети з дитячими сувенірами, бісероплетінням, іграшками.

Поряд за символічну ціну можна буде купити свіжозварені українські вареники з різними начинками, домашнє патріотичне печиво, приготовлені бутерброди, зварений куліш, чай, каву. Також працюватиме польова кухня.

Всі зібрані в скриньках пожертв гроші від продажу смачних наїдків підуть на придбання автомобіля для перевезення поранених бійців АТО. Його передадуть 14-й окремій механізованій бригаді. Благодійний ярмарок, якому дали назву «Разом до Перемоги», відкриється о 10:00 і працюватиме до 16:00.

Урочиста частина свята розпочнеться, звісно ж, з мітингу біля Меморіалу Слави. Окрім цього, вже о 9:00 на бігову доріжку Х-го Міжнародного щорічного легкоатлетичного пробігу вийдуть перші спортсмени Ковельського забігу. Вони подолають трохи більше 21 тисячі кілометрів. Загалом цей спортивний захід триватиме понад п’ять годин.

Організатори святкових заходів ще запланували провести виставку військової зброї і техніки, привезеної з Володимира-Волинського. Її планують розмістити вздовж проспекту Лесі Українки.

На літній естраді містян і гостей свята розважатимуть аматорські колективи, окремі вокалісти, муніципальний духовий оркестр, а також свої найкращі музичні твори виконає хор ветеранів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
проспекту Лесі Українки немає. Є бульвар з такою назвою. Але він пішохідний. Коли по ньому поїздить військова техніка скільки коштуватиме ремонт бульвару?
Відповісти
полішуки
Відповісти
Останні новини
У Ковелі святкуватимуть День Перемоги із благодійним ярмарком
20 квітень, 2015, 18:45