У Луцьку обирають проекти графіті

У Луцьку обирають проекти графіті
23-24 травня у Луцьку відбудеться фестиваль сучасного мистецтва Art Territory.

Організатори запропонували вуличним художникам представити свої роботи на трьох стінах міста. Загалом на конкурс надійшло 22 роботи.

Виконавчий комітет Луцької міської ради пропонує лучанам взяти участь в обговоренні отриманих робіт, що триває на Facebook-сторінці фестивалю за адресою www.facebook.com/artterritory. Остаточне рішення буде прийняте до 24 травня 2015 р. конкурсною комісією та погоджене із власниками або балансоутримувачами будівель, які планують розмалювати.

Організатори сподіваються, що фестиваль стане поштовхом до розвитку сучасного мистецтва та, зокрема, графіті, а також заохотить до переосмислення міського простору Луцька.

Конкурс ескізів графіті проводиться з метою розвитку сучасної культури у місті Луцьку, якісних змін у міському просторі та просування міста серед туристів. Він проходить у рамках підготовки до фестивалю Art Territory: місто творців, що запланований у рамках проекту «Спільна мережа співпраці у сфері культури та соціального захисту з метою розвитку міст з польсько-українського прикордоння», який реалізується за підтримки Європейського Союзу у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 Європейського інструменту сусідства та партнерства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.