22 квітня на Волині: гортаючи календар

22 квітня на Волині: гортаючи календар
Сьогодні день народження відзначають ректор Луцького національного технічного університету Віктор Божидарнік (на фото), заступник начальника управління – начальник міліції громадської безпеки УМВС України у Волинській області полковник міліції Володимир Поліщук, музеєзнавець, історик, завідувач Музею історії Луцького Братства Олена Бірюліна та головний лікар Луцької амбулаторії загальної практики – сімейної медицини Володимир Лотвін.

Вітаємо їх, а також іменинників цього дня – чоловіків, які носять ім’я Вадим.

Зичимо вам здоров’я, достатку і життєвих перемог.

Сьогодні день пенітенціарної служби України.
22 квітня 2015 року виповнилося 17 років з дня утворення Державного департаменту України з питань виконання покарань, як центрального органу виконавчої влади, правонаступником якого є Державна пенітенціарна служба України.

Також сьогодні – День Землі. Його почали відзначати в США 22 квітня 1970 року.

За традицією цього дня всі охочі беруть участь у впорядкуванні і озелененні своїх дворів і вулиць, різних екологічних заходах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сьогодні день пенітенціарної служби України
Відповісти
Аби не дошкуляли Божидарнику назвою ЛНТУ "школою комбайнерів", порадив би йому в честь дня народження пофарбувати металеву огорожу навколо інституту економіки по вул. С. Ковалевської. Вицвіла, метал покрився лишайником, тому що не фарбована з дня її встановлення. Така робота не вимагає ні значних матеріальних витрат - 100 т цементу чи 10 вагонів металу, ні суворих вказівок Лєніна чи Фелікса Едмундовича. Просто, взяти дешевої чорної фарби, щітки, поставити студентів (по три чоловіка на секцію шириною 2,5м), і за дві години робота буде зроблена. Тут справа не в матеріальних затратах, а в тому, що Божидарник давно вступив в такий статечний вік, що вже нічого не помічає.
Відповісти
Поздравь дедушку с Днем Рождения!
Відповісти