У Луцьку хочуть економніше освітлювати вулиці

У Луцьку хочуть економніше освітлювати вулиці
У міськраді говорять про можливе освітлення вулиць влітку до одинадцятої вечора.

Про це на засіданні виконкому 22 квітня говорив член виконкому Сергій Григоренко, який говорив за роботу комунальних підприємств, які є збитковими.

«Мені наприклад не подобається робота КП «Луцьксвітло», коли на Соборності чи деінде постійно вибивало світло. Та й взагалі ми вже з мером обговорювали можливість в літній період освітлювати до 23:00, а не до 24:00, щоб взимку можна було освітлювати вулиці довше», - сказав Сергій Григоренко.

Він вважає, що не варто тримати комунальні підприємства які є збитковими, та на які , даремно витрачаються гроші з міського бюджету.

«Раніше було ліквідовано чотири неефективних комунальних підприємства, адже ми розуміємо, що комунальні підприє’мства - це не «священні корови», і якщо вони не приносять прибутків, то навіщо на них витрачати гроші міськбюджету», - мовив Сергій Григоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На Гулака-Артемовського походу вообще отказались от освещения улиц... спасибо за экономию !
Відповісти
Такое чуство что у нас Луцк ночью прямо Лас Вегас весь таки сияет, есть подозрение что наша городская власть некогда не гуляла по ночному городу.
Відповісти
Як раз вночі вулиці і потрібно освітлювати.А міська влада (таке враження складається),що ніколи не буває вночі на вулицях міста.
Відповісти
миста Украини це темни плями в поривнянни з будь якими иншими мистами при погляди на них пид час польоту литака отже освитлености вулиць у нас замало Також необхидно памятати що гарна освитленисть вулиць у всьому свити рахуеться гарним способом профилактики скоення злочинив дтп и просто сприяе комфортному проживанню мешканцив А ми живемо по новому чим гирша и дурниша идея теперишньои влади тим краще и бильше аплодисментив вид зазомбованого населення
Відповісти