На Луцькому виконкомі просили, щоб у маршрутках лунали лише українські пісні

На Луцькому виконкомі просили, щоб у маршрутках лунали лише українські пісні
Депутат Луцької міської ради Олег Бондарук запропонував вмикати у луцьких маршрутках лише українські пісні.

Проте начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради Анатолій Миронюк зазначив, що такі рішення приймати не в його компетенції: «Я не можу заборонити у маршрутках музику», - зазначив він і додав, що може лише зобов'язати оголошувати зупинки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маршрутчики Луцька, хочуть щоби цей депутат - патріот їздив на українському авто.
Відповісти
Лише пісні Поплавського! Все остальне відстій!
Відповісти
Нав’язувати нічого не потрібно, але "блатняк" заборонити. А то часом їдеш на роботу як в Магадан. Ніби етапують.
Відповісти
Цікаво, а чи їздив сам Олежка колись в тих маршрутках?
Відповісти
Взагалі-то Бондарук не депутат міськради, а член міськвиконкому. По0друге, у Львові є подібне рішення. Чому не може бути у нас? Шансон в деяких маршрутках таки набрид.
Відповісти
ну то хай забезпечить всіх маршрутчиків новою аудіосистемою та українською музикою
Відповісти
У луцьких маршрутках не потрібно ніякої музики. Особливо жлобокоссабської.
Відповісти
Потрібно спочатку карати водіїв маршруток за розмови під час керування. Зверніть увагу, що майже всі водії не відпускають мобільних телефонів від вуха.
Відповісти
рветеся в європу, а самі неєвропеїзовані, дикуни, не сприймаєте чужої думки і поглядів. Ви не можете заборонити слухати водієві ту музику, яка йому подобається. Заборона - це посягання на його права. По - друге, він як вільний громадянин має право обирати радіостанцію, до речі, пропущено Укрчастотнаглядом, і слухати її. Тільки не треба зараз почианти: маршрутка це громадський транспорт, він зобов*язаний бла бла бла. Він зобов'язаний доставити із пункту А в пункт Б пасажирів цілими і невредими. Більше нікому нічого він не зобов*язаний
Відповісти
ви помиляєтесь, почитайте "Про затвердження Порядку організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом", "ПРАВИЛА надання послуг пасажирського автомобільного транспорту" і дізнаєтесь багато нового, наприклад:

4. Внутрішні та міжнародні перевезення пасажирів
автомобільним транспортом здійснюються відповідно до цих Правил, законодавства про захист прав споживачів та інших нормативно-правових актів у сфері автомобільних перевезень.

5. Персонал автомобільного транспорту та особи, діяльність яких пов'язана з наданням послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом, повинні мати відповідні знання та кваліфікацію.

6. Транспортні засоби, які використовуються для перевезення пасажирів, повинні відповідати вимогам безпеки, комфортності, охорони праці та екології, перебувати в належному технічному і санітарному стані, бути укомплектованими відповідно до законодавства з відповідним оформленням ліцензійної картки.

Перевізник забезпечує навчання та інструктаж водія щодо
особливостей посадки (висадки) осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Пасажир є споживач послуги перевезення.
Перевезення не передбачає навязливого сервісу із музичного супроводу такого перевезення. Тому водієві робиться зауваження і вимога припинити музичний супровід, який не передбачений договором (квиток) і правилами перевезень.
Якщо водій "бикує" - фіксуйте факт і скаргу в захист прав споживачів.
Відповісти
я незовсім згідна. є багато прекрасної музики європейської, класичної музики. чому тільки українська? а ви знаєте що 10хвилинне прослуховування Моцірта підвищує настрій, працездатність на 30%? але в більшості випадків музична програма маршруток залежить лише від смаку водія!і це не завжди можна назвати смаком, бо наприклад прекрасні застільні українські пісні незовсім доречні у ранковий час (про шансон я взагалі мовчу).
Відповісти
Депутат Валерій Бондарук, депутат Роман Бондарук - хто такий Олег Бондарук?
Відповісти
Останні новини
На Луцькому виконкомі просили, щоб у маршрутках лунали лише українські пісні
22 квітень, 2015, 09:58