У Луцьку водія маршрутки поставили на коліна за те що він не підібрав інваліда

У Луцьку водія маршрутки поставили на коліна за те що він не підібрав інваліда
Водій однієї з луцьких маршруток не взяв на зупинці інваліда. В управлінні транспорту знайшли цього водія та покарали його.

Про це розповів начальник управління транспорту та зв’язку міськради Анатолій Миронюк під час засідання виконкому у середу, 22 квітня.

Миронюк відзначив, що вони "жорстоко покарали" водія, так що він ледь не на колінах стоячи, пообіцяв що більше робити так не буде.

Хоча Анатолій Миронюк говорить, що випадків коли інвалідів не забирають водії маршруток, в Луцьку є дуже багато, але вони не можуть "застукати їх на гарячому", проте скарги такого роду до них надходять часто.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 45
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То вони "поставили водія на коліна", чи "майже поставили"?
Інформація з заголовку і статті щось не спіпвадає...
Відповісти
Але ж подивіться скільки коментарів. Жовта преса знає своє діло.
Відповісти
PR... Інакше б оминули Ви увагою цю статтю.
Відповісти
І хай нарешті ЗВІЛЬНЯТЬ водіїв які безбожно збивають тварин і навіть не зупиняються.........

Вчора на Київський Площі водій маршрутного таксі №2! збив собаку..- не зупинився і не допоміг!(люди його зупинили, викликали міліцію..) Минулого року також водій з маршруту №2! зробив теж саме - збив собаку на смерть і втік...... Таких людей не можна залишати на робочому місці,- для них мабуть не проблема людину збити і оком не змигнути.. По людски прошу - ПРИЙМІТЬ МІРИ!

Чесне слово, буду готова ходити пішки чи довше ждати транспорт ніж їздити з вбивцями!!!
Відповісти
Собака не учасник руху і на проїзжій частині їх не повинно бути. Міська рада де собачарня для бродячих псів.
Відповісти
+++++100500
Відповісти
Звичайно не учасник, але коли збиваєш та вбиваєш,- май совість підняти дупу зза керма та надати допомогу! Відвести в лікарню... Чи дати хоча б якісь гроші на лікування....... Замість пса могла бути людина! Тоді такий коментарій був би для вас доречнішим.....Він вбивця.. незалежно кого він збив! людину чи собаку..
Відповісти
Кого в лікарню відвести? Кому грошей на лікування дати?
Коли будеш водієм знатимеш яка це проблема- собаки на дорогах. їдеш собі і тут під колеса кидається собака, бо їй погавкати захотілося. і в тебе два варіанти або викручувати на зустрічну або їхати далі.
Відповісти
Биреш і визеш собаку дло ветеренара, і платиш гроші, бо ти збив бідну тварину. Для тебе проблема собакі?коти? пішоходи?Зроби послугу продай машину і ніколи більше не сідай зк кермо!!!
Відповісти
Для особо "розумних", береш шукаеш собак і забераеш їх до себе,
1.ходиш пішком
2.Разом з собаками
3.слідкуеш за ними
Відповісти
Для особо розумних підходиш і всі чотири колеса пук не розуміешь відповідальність ходи пішком!
Відповісти
Тварини повинні бути доглянуті. З їх власниками, а не дорозі. Якби не було вам шкода собаки, але ви якусь несенітницю пишете. Водій повинен дивитися на дорогу, а не на собак, які кидаються на колеса тому що їм так хочеться
Відповісти
Проблема не в шофері, а в собаках, які вискакують на дорогу!
Маршрутка їде не 5 км/год щоб за 2 м від собаки зупинитись!

Було б бажання - ввесли б реєстрацію собак і стерилізацію вуличних. Пару років і проблеми немає.
Відповісти
При чому тут собаки ,мова йде про відношення до інваліда ,чи вам хочеться зіскочити з теми .
Відповісти
Як ви мене дратуэте! Із-за таких як Ви собаки табунами по місту бігають лякаючи дітей та кусають перехожих!!!
Відповісти
Нормальну людину собака не зачепить ,а ти читай тему коза ,не про собак мова .
Відповісти
Який галас через собаку. Ви на пасху скільки кілограм колись живучих тварин зїли? Скільки у вас шкіряних речей?
Відповісти
то краще щоб водій різко зупинився і 20 людей в маршрутці постраждало? Він вибирав між людьми і бездомною твариною!правильно зробив!А до міської влади треба звертатися ,щоб забирали в притулок таких собак,а то дітей вже страшно на вулицю випускати!!!Водій правильно зробив!!!життя пасажирів для нього найголовніше!!!а не життя собак,яеі зграями раптово викидаються під колеса!
Відповісти
Яка собака? Які 20 людей в маршрутці? Стаття про що? Ау!!!
Відповісти
..шо за маячня!!! То, я збивши собачку, чи їжачка маю зупинитись і шось з тією тушкою робити, до-поки швидка не приїде??
ПОЛЮДСЬКИ — ходіть пішки, та приймайте міри до організацій, які мають контролювати бездомних тварин і які б мали впливати на власників тварин, які лазять по проїжджій частині! До автодора, який би мав зробити за містом бар'єр для їжачків та мишок.. Надіюсь Ви побачили в чому тут епік, а не в бездушності водіїв-"вбивць"..
Відповісти
Вбивця!!! Хто дав йому право вбивати !? Яка різниця! Не дай Боже це буде людина!
Відповісти
Звичайно,- вчити дітей вбивате все жеве що має зуби...
І навчіться спілкуватись Дмитро, та не обзивати незнайомих людей!
Відповісти
Йде мова за інші речі... Місто ЗВИЧАЙНО повинно відкривати притулки, прививити собак та слідкувати за порядком... то є факт!
Відповісти
Там батьки подали в суд на виховательку, хоча самі не відвели дитину на уколи.
Відповісти
зачекай. відвели - не відвели це не головне. Є укус собаки - і це факт. що робити в цьому випадку?
Відповісти
Відбувся укус собаки. Давай задамо питання: - а чи повинен він був відбутися? - ти скажеш, шо вихователька не догледіла. Добре. Інший ракурс. Я йду біля Там Тама, і на Мене нападає зграя собак. Я доросла людина, виховательки немає. Покусали Мені ноги. ЧИ ПОВИННО ТАК БУТИ? Хто Мене захистить? Хто оплатить уколи? Лікування? Порванні штани? Незабувай, що завтра, на Моєму місці можеш бути ти.
Відповісти
Такі речі треба пред"являти нашій міській раді! Ваші питання актуальні... І в мене своїх парочка є..ЩО ЗРОБИТИ ЩОБ ВІДКРИЛИ ХОЧА Б ОДИН ВЕТЕРИНАРНИЙ СТАЦІОНАР???
ЩО ЗРОБИТИ ЩОБ ВОДІЇВ-ВБИВЦЬ ЗА ТАКІ РЕЧІ ЗВІЛЬНЯЛИ????
ТА НАКАЗУВАЛИ?????????
ХТО ПОВИНЕН ОПЛАЧУВАТИ ЛІКУВАННЯ ОСЬ ТАКИХ БЕЗДОМНИХ СОБАК???? Та ще маса інших....... Тому любі можновладці,- РОБІТЬ НАРЕШТІ ЩОСЬ ЗАРАДИ БЕЗПЕКИ УСІХ ЖИВИХ ІСТОТ!!!!!
Відповісти
За які речі звільняти водія? Він що, порушив закон?
Відповісти
Давайте будемо ходити пішки і ви відкриєте притулок для бездомних собак., щоб вони зграями не бігали по місту
Відповісти
але ж бувають ситуації коли або собака, або людина. що тоді робити?!
Відповісти
А де фото?
Відповісти
Мене кусали собаки і ходила в лікарню ніяких аналізів і тестів не проводили а просто обробили рану йодом і запитали як давно отримувала уколи від столбняка. І собака була вулична мені не знайома. ну ніяк по рані не скажеш скажена собака чи ні а в місті тих псів багато і не з притулків для собак потрібно починати а з громадян які викидають тварин на вулицю . А наша медицина це повний абзац і не дивно що ті батьки не звернулись в лікарню адже нічогоб лікарі не сказали от шкода що перші симптоми не догледіли і дитинку шкода. А в наших маршрутних таксі половина водіїв хами яких слід просто звільнити часто не беруть пенсіонерів та дітей а про інвалідів то й мови немає. я колись тримала жіночку бо шоферу набридло чекати поки та зайде він і рушив з відчиненими дверима а потім щей обізвав і послав...
Відповісти
Молодці, але 22 квітня-середа
Відповісти
Якщо собаки бігають зграями, то це не означає, що потрібно їх збивати і не намагатись призупинитись навіть, якщо вони лізуть під колеса. А те, що їх безхатніх так багато, в першу чергу винні самі люди, які беруть, а потім викидають.
Відповісти
На сході хлобці гинуть, а вони про собак завелись. Жах!
Відповісти
Всі добре пам"ятають про Схід і допомогають чим можуть, але це не означає, що потрібно забувати про все інше, про тварин в тому числі. Ви ж напевно теж їсте, п"єте, можливо навіть і по закладах ходите? Чи Ви повністю абстрагувались і живете нічим іншим окрім Сходу? Ті самі хлопці на війні тваринам допомогають чим можуть, годують, прихищають, відправляють в притулки. Тому що вони Люди при любих обставинах, чи то війна чи то мирний час.
Відповісти
Я живу так як і всі люди. Просто не розумію для чого робити такий акцент на цій події. Почали про дівчинку закінчили собаками.
Відповісти
Почали про інваліда, якому не зупинились..... До того і мова, що водії не звертають увагу,ні на собак, ні на людей. Починати треба з маленького, добра людина ніколи не зробить боляче братам меньшим. А якшо збивають собак і оком не моргнувши їдуть далі, то і на людей їм буде все рівно. Сьогодні, наприклад, у "12", водій почав рух з відкритими задніми дверима і не помітив, що як раз виходила жінка з дитиною на руках. Він їх причавив, вони чуть не впали і т.д. А коли на нього почали сваритись, він почав огризатись і казати, що з дітьми треба виходити на передні двері. І взагалі, він їх не побачив! Шикарна відповідь. То зрозуміло, що він собаку зіб"є і не помітить цього. В тому то і суть, як до тварин, так і до людей..
Відповісти
Жодна людина не має права відбирати життя в іншої істоти, навіть якщо це безпритульний пес, за якого нікому заступитися окрім волонтерів чи небайдужеих перехожих. Люди повинні вже нарешті навчитися відповідати за свої помилки і виправляти їх: збив собаку - забери додому, викличи ветеринара, прилаштуй у добрі руки після одужання. І не дуже ми відійшли від теми, бо до людей, зокрема інвалідів, також часто ставляться не краще ніж до собак.
Відповісти
Ви їсте мясо?
Відповісти
Мова йшла про інвалідів,а перепригнули на собак жах. Я думаю що тут нема жодного водія. Як ви думаєте якщо водій маршрутки різко загальмувавби перед собакою яка вибігла на проїжджу частину і від того постраждали люди які були у маршрутці,це булоб краще?
Відповісти
Ні. При різкому гальмуванні людина яка цього не очікує може так навернутись, що до кінця своїх днів не буде знати що таке собака.
Відповісти
Если вернуться к теме поста, то водитель, не взявший в салон инвалида - мерзавец, он не мог не видеть пассажира с ограниченными возможностями, т.е. поступил так сознательно. Такого точно гнать нужно. А что касается оживленной темы про собак, то я уверен, что водитель не гнался за животным по дороге, забыв о пассажирах в салоне и других машинах на проезжей части. Так что это - несчастный случай. Животное,безусловно,жаль, но водитель тут абсолютно ни при чем.
Відповісти
Те що не взяв пасажира-мерзота рідкісна. І на коліна навряд чи поможе ..
Відповісти
В мене сестра неповносправна
що скажу.такі модняві маршрутки є,з підйомниками,тільки вони не працюють!!!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку водія маршрутки поставили на коліна за те що він не підібрав інваліда
22 квітень, 2015, 10:58