В Одесі двох в’єтнамців зловили на хабарі

В Одесі двох в’єтнамців зловили на хабарі
Учора під час оформлення авіарейсу «Одеса-Москва» двоє громадян В’єтнаму намагалися дати співробітникам Держприкордонслужби хабарі.

Під час перевірки документів на паспортний контроль один із пасажирів надав закордонний паспорт громадянина В’єтнаму, інформує Державна прикордонна служба.

Прикордонники з’ясували, що в’єтнамець перевищив термін перебування в Україні на 62 доби. Для вирішення цього питання порушник українського законодавства запропонував прикордоннику 1500 гривень. Ще один пасажир цього рейсу, також громадянин В’єтнаму, за неправомірне вирішення безперешкодного перетину кордону запропонував прикордонникам 1200 гривень.

Крім того учора в аеропорту «Бориспіль» інспектору прикордонної служби намагався дати хабара у розмірі 1 тисячі гривень громадянин Узбекистану. У чоловіка був перевищений термін перебування в Україні на 212 діб.

Також учора ввечері ще один хабар прикордонникам Сумського загону запропонувала невідома особа, яка підійшла зі сторони Росії до лінії інженерних споруд, що знаходяться біля місцевого пункту пропуску «Попівка». За винагороду невідомий запропонував пропустити його через кордон, однак отримав відмову та повернувся в Росію.

Державна прикордонна служба України звертається до усіх громадян, які прямують через державний кордон, не намагатися у будь-якій формі, у тому числі, шляхом пропонування коштів, вплинути на прийняття правового рішення правоохоронцями. А у разі вимагання від вас хабара, ні в якому разі не погоджуйтеся і одразу телефонуйте на гарячу лінію «Довіра» за номером телефону (044) 527 63 63, аби уникнути таких ганебних випадків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.