Лучанка не може оформити документи на земельну ділянку через «червоні лінії»

 Лучанка не може оформити документи на земельну ділянку через «червоні лінії»
22 квітня на засіданні постійно діючої комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою говорили про проблему «червоних ліній» міста Луцька.

Як виявилось, у генеральному плані міста немає розділу, де йшлося б про червоні лінії.

Проте Луцькою міською радою від 25.07.07 №16/25 Про затвердження плану червоних ліній вулиць м. Луцька був вказаний перелік розмірів «червоних ліній».

«Коли був старий генплан, то прийняли рішення на сесії затвердити ті "червоні лінії". В 2009 прийняли новий генеральний план. В якому не було розділу про червоні лінії Луцька. Зараз така ситуація, що ми почали прораховувати новий генплан, там немає розділу про "червоні лінії" але є прописані розділи шляхів магістралей, тобто широких вулиць», -сказав голова комісії Олександр Семенюк.

Натомість заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Лариса Соколовська сказала, що до неї звернулася лучанка, яка тепер має проблеми з оформленням спадщини через ці червоні лінії.

«Лучанка спадщину отримала, але не може оформити її, бо площа червоних ліній помінялась з 30 на 50 метрів. Потрібно внести зміни і погодити їх, бо ця лучанка - не єдиний випадок, коли люди мають проблеми з оформленням документації»,- сказала Лариса Соколовська.

На комісії стало відомо, що зараз розробляється та частина генерального плану, яка створена з 2009 року, але в ній не було розділу про червоні лінії. Члени комісії обговорили питання необхідності роботи над цим розділом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: земля, план
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так ,все вірно, проблема з червоними НЕРЕАЛЬНО виставленими червоними лініями по всьому ЛУЦЬКУ...
Відповісти