Лучанин-збоченець грався з 5-річними дівчатками

Лучанин-збоченець грався з 5-річними дівчатками
У Луцьку чоловік розбещував малолітніх дівчаток 5-6 років: демонстрував їм свої статеві органи, змушував торкатись, та платив дітям гроші за мовчання.

Про цю подію повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

До міліції Луцька звернулося троє жительок обласного центру. Жінки повідомляли, що невідомий чоловік розбещував їхніх малолітніх дочок.

Міліціонери знайшли та затримали збоченця. Ним виявився 39-річний мешканець обласного центру, який у минулому ніколи не мав проблем із законом.

Граючись із дівчатками віком 5-6 років, зловмисник втирався у довіру. Він розбещував своїх малолітніх жертв або в під’їзді будинку, або неподалік у сквері.

Чоловік проживав у тому ж районі міста, де й займався розпустою. Очевидно, відчувши, що його переслідують підозрюваний зник із Луцька. Дільничним вдалося затримати збоченця аж у Любомльському районі.

Наразі підозрюваноно затримали. Він перебуває в ізолятор тимчасового тримання Луцького МВ УМВС України у Волинській області.

За цим фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) КК України. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучанин-збоченець грався з 5-річними дівчатками
18 червень, 2012, 09:44