Студенти матимуть вільний доступ до онлайн-курсів Могилянки

Студенти матимуть вільний доступ до онлайн-курсів Могилянки
Вищі навчальні заклади підключилися до програми безкоштовних онлайн-курсів Prometheus.

Студенти Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Києво-Могилянської академії, Українського католицького університету та Львівської IT-школи можуть зареєструватись на сайті та отримати доступ до онлайн-курсів,- пише Znay.ua.

Серед курсів у доступі будуть "Проблемні питання європейської історії" викладача Українського католицького університету Ярослава Грицака, "Інтернет-медіа" викладача КНУ імені Тараса Шевченка Артема Захарченка, "Інформаційні війни" викладача КНУ Миколи Ожевана.

Також студенти проходитимуть курси "Економіка для всіх" викладача Києво-Могилянської академії Олексія Геращенка та "Основи тестування програмного забезпечення" викладачів Львівської IT-школи Георгія Гульова та Дениса Сорохана.

Після успішного прослуховування предмету та складання тесту кожен студент отримає електронний сертифікат від провідного вузу, який підтверджуватиме здобуті знання.

Кожен курс проекту складається з відеолекцій та інтерактивних завдань, що дозволять закріпити отримані знання. Розробники створили відкритий форум, на якому студенти матимуть можливість поставити питання викладачеві та спілкуватися між собою.

Для отримання сертифікату студенту потрібен тільки комп'ютер і вихід в інтернет.

Проект Prometheus існує півроку.За цей час на навчальній платформі зареєструвалося понад 70 тисяч користувачів. Наразі для навчання доступні 12 курсів та відкрито реєстрацію ще на 8.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.