Луцьком захопилися національні туроператори

Луцьком захопилися національні туроператори
Протягом двох днів 24 та 25 квітня 2015 року 17 представників національних туроператорів навідають Луцьк, вважаючи це місто туристично різнобарвним. Про це повідомляє Vsemisto-LC.info

Основна мета заходу – відкрити архітектурну та культурну спадщину міста, а також можливості туристичної інфраструктури для прийому туристів.

Як показала остання Міжнародна туристична виставка «UITT — Подорожі та туризм», на якій вже вкотре було представлено туристичний Луцьк, в Україні зростає попит на внутрішній туризм. Особливу зацікавленість у національних туроператорів викликало наше місто.

Завдяки поступовому розвитку міської туристичної галузі про Луцьк дізнається все більше потенційних туристів з України та закордону. Проте для забезпечення надходження до нашого міста організованих туристичних груп необхідно співпрацювати із туристичними операторами напряму.

З метою організації такої співпраці управління туризму та промоції міста Луцької міської ради спільно з Громадською спілкою «Туристичний альянс Луцька» вперше проводять у нашому місті інформаційний тур для представників сімнадцяти національних туроператорів, які планують туристичні маршрути до Луцька.

В рамках туру заплановано низку заходів, покликаних показати можливості Луцька як перспективного туристичного напрямку, зокрема, відкрити архітектурну та культурну спадщину міста, а також продемонструвати його інфраструктурні можливості для прийому туристів.

Після ознайомлення із туристичним потенціалом «серця Волині» - Луцьком, 26 квітня учасники інформаційного туру зможуть відвідати й інші туристичні місця Волинської області, зокрема, місто Володимир-Волинський та Зимненський монастир, а також Шацькі Озера (Світязь, Пісочне та інші).




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.