Ковельським перевізникам подякували за техніку для АТО

Ковельським перевізникам подякували за техніку для АТО
На адресу Ковельської райдержадміністрації надійшов лист-подяка від голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

Про це повідомляє Про Ковель

Голові Ковельської райдержадміністрації Віктору Козаку, як ініціатору заходу, автоперевізникам Ковельщини, підприємцям висловлено щиру подяку та засвідчено глибоку повагу за передачу автомобільної техніки військовим частинам, в яких проходять військову службу наші земляки.

Надзвичайно важливим є те, що завдяки наданій допомозі військовослужбовці зможуть ефективніше виконувати свій військовий обов'язок, - повідомили у Ковельській РДА.

Нагадаємо, що автоперевізники Ковельщини, підприємці за власний кошт закупили та здійснили ремонт переданої військовим техніки.

Зокрема, КАМАЗ 4325 – броньований придбали ТОВ «ТОП АГРО ТРАНС» (Анатолій та Ольга Пархомуки), ТзОВ «Дедушка» (Леонід Гиричук), підприємець Василь Дзеблюк.

Місцеві підприємці Андрій Зошук та Юрій Самчук придбали ГАЗ - 66. КАМАЗ – 4310 був переданий Ковельською технічною школою ТСОУ та відремонтований ТзОВ «Негабарит–сервіс» та підприємцем Олегом Козлом. Позашляховик «Ніссан Террано» придбали і відремонтували підприємці Олександр Остапук та Андрій Олексюк.

«OPEL MONTEREY» передав для потреб військовослужбовців АТО підприємець з Ковельщини, керівник районної громадської організації «Клуб «4х4 Буран» Ігор Прадійчук.

Ще один позашляховик був куплений меценатом і відремонтований Миколою Долінком, Сергієм Дяченком і нині слугує бійцям першого окремого мотопіхотного батальйону «Волинь».

Варто відзначити, що більше половини цієї техніки було полагоджено в ремонтних майстернях ТОВ «Ідея».
«Просимо продовжити таку важливу роботу із координації зусиль патріотично налаштованих волинян у питанні всебічного забезпечення військових частин,”, – йдеться у листі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельським перевізникам подякували за техніку для АТО
23 квітень, 2015, 10:06