На величезному волинському сміттєзвалищі водій бульдозера переїхав людину

На величезному волинському сміттєзвалищі водій бульдозера переїхав людину
Водій бульдозера, який працює на території міського звалища ТПВ у селі Брище, Луцького району, виконуючи роботи по зачищенню території здійснив наїзд на чоловіка, який саме збирав порожні пляшки.

Зокрема, керуючи трактором марки ЧТЗ – 13023 січня близько 12:30 дня втратив пильність і під час заднього руху здійснив наїзд на чоловіка, який знаходився по заду трактора. Від отриманих травм, потерпілий загинув на місці події, - пише «Під прицілом».

Тож у суді було доведено, що перед початком руху водій бульдозера не впевнився у відсутності на шляху людей і не дав попереджувальний сигнал, що і призвело до смертельного наслідку. Чоловік намагався надати першу медичну допомогу, однак постраждалий помер до приїзду швидкої.

Водій бульдозера визнав свою вину і відшкодував матеріальні збитки. Суд врахував те, що чоловік має на утриманні двоє неповнолітніх дітей та матір пенсійного віку, і вирішив призначити йому покарання у виді 5 років позбавлення волі з іспитовим строком 3 роки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
він міг відшкодувати збитки потерпілому, якщо той помер?
Відповісти
Яка має бути пильність у водія на сміттєзвалищі? Чого біля бульдозера під час виконання робіт той нещасний крутився та пляшки збирав? Часу більше не було чи територія замала? Нє..треба біля бульдозера крутитися...Водій тут не винен!!!
Відповісти
Потрібно встановити дорожні знаки і на сміттєзвалищі!!!
Відповісти