У Ковелі виховна колонія може стати лікувальним закладом?

У Ковелі виховна колонія може стати лікувальним закладом?
Начальник управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області Олександр Герасимчук приїхав до Ковельських депутатів з одним єдиним проханням: звільнити від плати за землю Ковельську виховну колонію.

Про це пише Про Ковель.

Очільник управління даної служби розповів, що в його пiдпоpядкуваннi знаходиться чотири установи: Маневицька та Цуманська виправні колонії, Ковельська виховна колонiя та Луцький слiдчий iзолятоp, окремі з яких місцевими радами вже звільнені від сплати земельного податку.

І тут Ковельський міський голова Олег Кіндер поправив Олександра Герасимчука: він повідомив, що діятимуть дані рішення лише з початку наступного року. Але начальник управління ДПтС України у Волинській області не переставав благати міський парламент пристати на його прохання.

Також О. Герасимчук зауважив, що дана дитяча виховна установа – не прибуткова і не може на себе заробити гроші, а платити податок на землю в розмірі 64,5 тисяч гривень щорічно доводиться.

А ще – він поділився наступною інформацією, що, мовляв, наразі у верхах вирішується питання: бути чи ні в Ковелі дитячій колонії. Якщо ні – то тоді можуть створити лікувальний заклад для людей хворих на туберкульоз. Почувши цю новину, міський голова Олег Кіндер рекомендував депутатам розглянути прохання О. Герасимчука в своїх профільних комісіях.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: колонія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.