Розбита дорога та лісопереробний цех порушують спокій ковельчан

Розбита дорога та лісопереробний цех порушують спокій ковельчан
Розбита дорога та лісопереробний цех порушують спокій ковельчан
Жителі мікрорайону «Лісництво», що в Ковелі вимагають поремонтувати розбиту дорогу.

Щоб їх нарешті почула і влада міста, і керівництво Ковельського держлісгоспу, яке на території мікрорайону має лісопереробний цех, мешканці єдиної в «Лісництві» вулиці Лісова нещодавно вдалися до крайнього методу – перекрили автодорогу, яка пролягає крізь їхнє поселення, - пише «проКовель».

Саме цією трасою водії великогабаритних машин доставляють туди деревину і вивозять готову продукцію. Мешканців Лісової дуже непокоїть нестерпний гул і шум, який постійно доноситься з території підприємства, і жахливий стан дороги. Вони просять замість щебеню і піску, котрий в засушливу погоду застилає людям очі, покласти там асфальт.

З всіма цими проблемами ініціативна група вулиці Лісова приходила на особистий прийом до міського голови Олега Кіндера. Однак і після цієї розмови, за словами людей, нічого не змінилося. Щоправда, єдине чого вони протягом тривали переговорів з керівництвом держлісгоспу домоглися - вивезення з території цеху так званих дробильних верстатів.

Мешканці Лісової наполягають на якісному ремонті дороги, в кінці якої вже виділено для бійців АТО 50 земельних ділянок. Начальник відділу комунального господарства міськвиконкому Олександр Балак на сесії міськради зауважив, що він теж бачить вирішення проблеми в асфальтуванні дороги, однак на це потрібно чимало грошей, яких у міській казні немає. Докорінно вивчити ситуацію щодо ремонту дороги і встановлення дорожніх знаків міський голова доручив своїм підопічним.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розбита дорога та лісопереробний цех порушують спокій ковельчан
23 квітень, 2015, 17:36