Вчителька нишпорила по сумках учнів, коли тих не було в класі. ВІДЕО

Вчителька нишпорила по сумках учнів, коли тих не було в класі. ВІДЕО
На Закарпатті вчителька нишпорила по сумках своїх учнів, коли ті були на уроці фізкультури.

У школі села Нижній Студений, що у Міжгірському районі Закарпатської області, скандал – діти зняли на відео і розмістили на YouTube повідомляє інформаційне агенство "Корупція інфо"

Вчителька, яку в коментарях називають Марією Петрівною Буришин (Шкелебей), нишпорить в їхніх речах в той час, коли учні були на уроці фізкультури.

Відеосюжет, який з'явився в широкому доступі 21 квітня, поширили в соціальних мережах. Також його поширили деякі новинні ресурси.

Як стверджують коментатори, мова йде про вчительку з 40-річним стажем.

В коментарях існує також версія, що вчителька шукала петарди, які діти кидали під ноги. Інші коментатори її заперечують і стверджують, що якщо б таке мало місце насправді, то треба було проводити обшук речей школярів відкрито, у присутності інших педагогів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що то за новий предмет в школі - фіскультура??
Відповісти
Ця вчителька молодець, вона шукала сигарети, щоб викинути їх, щоб діти собі здоров'я не гробили.
Відповісти
А давайте я прийду до вас додому поки ви на роботі, і понишпорю чи є у вас горілка чи сигарети?
Відповісти
Особисто знаю директора школи і можу сказати, що це ще та гидота. Раніше був блазнем-комуністом, забороняв дітям ходити до церкви. Тепер із антихриста став "дуже сильно віруючим", але забув, що треба дотримуватися божих заповідей, одна з яких не кради, ще одна - не бреши. Федір Степанович вже дуже похилого віку, 1 квітня не пішов на пенсію, а залишився на роботі, бо очевидно добре "заробляє" на поточних ремонтах, на прийомі праціників на роботу, на продуктах, які як стверджує одна обізнана громадянка тягне зі школи додому. Що Ви він високо аморальний директор, йому можна все, бо більша частина населення - це родичі його або його завуча.
Відповісти
Не можу зрозуміти причину чого вчителька там нишпорила, але знаю точно, що грошей в тих дітей "кіт наплакав". Не вірите, відвідайте село, подивіться на мешканців (мається на увазі їхній зовнішній вигляд). Про інтелект говорити не приходиться, все і так зрозуміло... Шкода, стільки бруду вилили на цю вчительку, що аж диву даєшся. Невже в керівництва школи такий великий інтерес заробити таку "гарну репутацію" для своєї школи таким методом. Врешті решт для села. Роздули мильну бульбашку на всю Україну, не задумуючися про наслідки. А ви, як директор школи повинні першим піти з роботи, а за вами в вся так звана "еліта села". Нуж бо, Федір Степанович покажіть всім на що ви здатні. Бо як керівник - тільки на пенсію в якості маразматика.
Відповісти
Коли крав Косюч продукти із школи, побив сторожа а щи й взяв у ниї 500 гриваків нихто не додумався зняти го на відео, а туй найшлися такі дотепні діточки що зняли на відео сю вчительку. Ци може се бути правда, як си думаєте?...
Відповісти
Но тать правда, бо я се придумав, я се і зробив.
Відповісти
Айно, можу підтвердити. Довго думалисьме як тото зробити.
Відповісти
Ходила в школу в 64 роки,получала зарплату й пенсію,-чи треба було їй тих дитячих копійок?Причому тут Косюч і Славець?Вони їй туди казали лізти глядати гроші?
Відповісти
Останні новини
Вчителька нишпорила по сумках учнів, коли тих не було в класі. ВІДЕО
23 квітень, 2015, 20:53