У Луцьку відбудеться майстер-клас із художнього розпису

У Луцьку відбудеться майстер-клас із художнього розпису
1 травня 2015 року, о 13:00 год. у спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін Сіті» (Галерея сучасного мистецтва України «Art-Кафедра») відбудеться майстер-клас із художнього
розпису.

Узявши до рук пензлі й фарби, всі охочі будуть вправлятися в художній майстерності і спробують створити свою якісну модну річ. Позитивні емоції, змістовно проведений час та цікаві навички припадуть до душі кожному учаснику.

За допомогою фарб для тканини можна зробити оригінальний малюнок на одязі, будучи впевненим у тому, що другої такої речі не буде ні у кого.

Тканину розписують спеціальними акриловими фарбами, через добу після висихання малюнка виріб треба попрасувати. Фарби схожі на гуашеві, але внаслідок властивостей тканини, яка має свій хай і невеличкий, але все ж рельєф, процес малювання відрізняється від письма на папері чи полотні.

Розписувати можна з попереднім малюнком або без нього. Використання розчинника для акрилових фарб (це не ацетон і він не пахне) дає можливість створити ефект прозорості, також ним можна витерти невдалий малюнок.

Участь у майстер-класі безкоштовна. Якщо ви не маєте футболки для майстер-класу, то можете купити в галереї за 50 грн, якщо бажаєте замовити певний розмір, звертайтесь за телефонами:

(066) 142 51 18,
(095) 745 01 28,
(067)661 56 00

Майстер-клас проводить Марійка Оліферук.

Більше деталей за номером (066) 142 51 18
Дрес-код: довільний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відбудеться майстер-клас із художнього розпису
24 квітень, 2015, 09:13